Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1514 m² bez realitkyHradská, Střílky - Střílky, Zlínský kraj

Hradská, Střílky - Střílky, Zlínský kraj
Cena1 450 000 KčUšetříte 100 000 Kč1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím stavební pozemek p.č. 2436 v obci Střílky v krásné lokalitě Buchlovských kopců (Chřiby). Pozemek je mírně svažitý o výměře 1514m3, z toho cca 1/3 blíže k příjezdové asfaltové komunikaci je určena k zástavbě. Malá část v zadní partii pozemku je les. Pozemek je uliční šíře 10m, tzn. je vhodný k výstavbě buď řadového RD nebo užšího RD.

Z IS se v současné době před pozemkem nachází podzemní vedeni plynu a vedení NN k pozemku včetně smyčkovací skříně na pozemku je těsně před dokončením. Stávající vysílač bude dle sdělení obce v dohledné době odstraněn. Na pozemku je možnost zbudovat studnu / vrt (lokalita se vyznačuje nadprůměrnou vydatností podzemní vody). Splaškové vody lze likvidovat do podzemní jímky. Obec Střílky v blízké budoucnosti počítá s dobudováním vodovodního řadu i splaškové kanalizace ke stavebním parcelám v této lokalitě včetně nabízeného stavebního pozemku.

V případě zájmu lze po dohodě zajistit projektovou dokumentaci a vyřízení stavebního povolení na RD/REKREAČNÍ OBJEKT. Náhled na studii s umístěním objektu do pozemku viz. grafická část inzerátu (v případě zájmu zašlu lepší rozlišení). Navržený stav lze dále upravit dle konkrétních požadavků stavebníka.

CENA K JEDNÁNÍ.

I offer a building plot with the number 2436 in the village of Střílky in the beautiful location of Buchlovské kopce (Chřiby). The plot is slightly sloping with an area of 1514m3, of which approximately 1/3 closer to the access asphalt road is designated for construction. A small part in the rear section of the plot is forest. The plot has a street width of 10m, which means it is suitable for either a row house (to be discussed with neighbors) or a narrower detached house (approximately 5m) such as a tiny house or a mobile home. There is also the possibility to buy the neighboring plot of approximately the same size (to be discussed again with the affected owners).

Currently, there is an underground gas pipeline and a low-voltage power line in front of the plot, including a looping cabinet on the plot, which is currently under planning permission (the spatial planning process at the local authority is currently ongoing, with implementation planned for the first half of 2024). According to the information from the municipality, the existing transmitter will be removed within approximately 5 years. It is possible to build a well on the plot (there are wells in the area with above-average groundwater yield). Domestic wastewater can be disposed of in an underground septic tank. In the future, the municipality of Střílky plans to complete the water supply line and sewage system for the building plots in this location, including the offered building plot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu801901
Dostupné od1. 11. 2023
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 514
Plocha pozemku1 514
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStřílky náměstí
🚘 2 232 m (4 min)
PoštaStřílky
🚘 994 m (4 min)
ObchodEnapo
🚘 922 m (4 min)
RestauraceTilak
🚘 2 282 m (4 min)
Lékárnalékárna
🚘 8 134 m (11 min)
ŠkolaZákladní škola Střílky
🚘 1 037 m (4 min)
Mateřská školaMatečská škola Roštín
🚘 8 391 m (10 min)
SportovištěTJ Tatran Koryčany
🚘 6 855 m (9 min)
Hřiště
🚘 2 586 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.