Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy • 895 m² bez realitkyVojkovice - Jakubov, Karlovarský kraj

Vojkovice - Jakubov, Karlovarský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 167 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej chaty s nádhernou zahradou o ploše 895 metrů čtverečních. Tato malebná chata nabízí úchvatný výhled do krajiny, kde se ráno pasou srny na polích a na protilehlé kopce.

Chata je kompletně vybavena veškerým potřebným vybavením pro váš komfort. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a splachovacím záchodem, chata pak kuchyňským koutem, který vám umožní připravit si vlastní oblíbená jídla. Krbová kamna jsou samozřejmostí pro váš pohodlný pobyt.

Na chatě také najdete kůlnu, čerpadlo na vodu a dostatek prostoru pro uložení dřeva. Můžete si zde sami připravit vynikající uzeniny díky udírně, která je součástí.

Chata disponuje třemi pokoji na spaní, ve kterých se vám bude spát jako v bavlnce. Dva jsou v patře pod střechou a jeden má separátní vchod. Příjemný večer si můžete užít na zahradě, kde je k dispozici altán pro posezení s rodinou a přáteli.

V těsné docházkové vzdálenosti od nemovitosti se nachází Hospoda ve Mlýně, kde si můžete dopřát osvěžující nápoj nebo si vychutnat výtečné domácí jídlo. Také Statek Jakubov je v blízkosti, kde se často pořádají různé kulinářské akce.

Pokud máte rádi historii a památky, nedaleko chaty se nachází Horní hrad, který stojí za návštěvu a také město Ostrov. V dojezdové vzdálenosti jsou Karlovy Vary a Kyselka.

Neodolatelná chata s nádhernou zahradou, výhledem do krajiny a veškerým potřebným vybavením čeká právě na vás. Nechte se okouzlit klidem venkovského života.

Chata se nachází v kopci a je tudíž vhodná spíš pro agilnější lidi. Její poloha ovšem dodává pobytu absolutní soukromí.

Důležité je zmínit, že ačkoliv má chata připojení k vodě z vlastního zdroje, není tato voda pitná. V případě těžšího nákladu (nákupu) je na zahradě k dispozici i výtah.

Před oploceným pozemkem jsou k dispozici dvě parkovací místa.

For sale cottage with a beautiful garden of 895 square meters. This amazing cottage offers a stunning view of the countryside, where deer graze in the fields and on the opposite hills in the morning.

The cottage is fully equipped with all the necessary amenities for your comfort. The bathroom is equipped with a shower and a flush toilet, and the cottage has a kitchenette that allows you to prepare your own favorite meals. The fireplace is a must for your comfortable stay.

You will also find a shed, a water pump, and plenty of space for wood storage at the cottage. You can prepare excellent smoked meats yourself thanks to the smokehouse, which is part of the cottage.

The cottage has three bedrooms where you will sleep like a baby. Two are on the top floor under the roof, and one has a separate entrance. You can enjoy a pleasant evening in the garden, where there is a gazebo for sitting with family and friends.

Within walking distance of the cottage, you will find a pub called Hospoda ve Mlýně, where you can enjoy a refreshing drink or indulge in excellent homemade food. The Jakubov Farm is also nearby, where various culinary events are often held.

If you are fond of history and landmarks, there is the Upper Castle (Horní Hrad) near the cottage, which is worth a visit, as well as the town of Ostrov. Karlovy Vary and Kyselka are within driving distance.

An irresistible cottage with a beautiful garden, a view of the countryside, and all the necessary amenities awaits you. Let yourself be enchanted by the tranquility of country life.

The cottage is located on a hill and is therefore more suitable for agile people. However, its location provides absolute privacy for your stay.

It is important to mention that although the cottage is connected to water from its own source, this water is not drinkable.

There are two parking spaces available in front of the fenced plot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu801921
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha895
Dostupné od11. 9. 2023
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVojkovice, Jakubov, porcelánka
🚶 580 m (7 min)
PoštaVojkovice nad Ohří
🚘 2 192 m (4 min)
Obchod
🚘 4 377 m (6 min)
BankaČSOB
🚘 11 355 m (17 min)
RestauraceVe Mlýně
🚶 414 m (5 min)
LékárnaBenu
🚘 14 076 m (19 min)
Škola
🚘 14 070 m (18 min)
Mateřská škola
🚘 11 787 m (19 min)
Hřiště
🚶 591 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.