Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 71 m² bez realitkySekaninova, Praha - Nusle

Sekaninova, Praha - NusleMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 2 m²
Cena8 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 733 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pro milovníky historického Vyšehradu a okolí nabízíme zrekonstruovaný stylový byt 2+1 (71m²) v klasické činžovní zástavbě s romantickým výhledem na městské hradby z doby Karla IV a areál Karlova s kostelem Nanebevzetí Panny Marie a svatého Karla Velikého, který je obklopen košatými stromy parku Folimanka. Dům je situován na samotné hranici městských částí Vinohrad a Nuslí a je tak součástí pražské památkové zóny.

Vstupní chodba (8,5m²) rozdělující byt po celé jeho délce ústí na balkon (1,5m²) s výše popsaným výhledem. Vedle vstupů do kuchyně a obýváku nabízí chodba rychlý přístup do koupelny a na toaletu, které s chodbou sdílí vytápěnou kamennou dlažbu šedé barvy. Součástí chodby je rovněž stropní podhled s úložným prostorem (4m²) a nástěnný držák na kolo.

Kuchyně (15m²) s komorou na potraviny (3m²) tvoří z pohledu hlavního vchodu pravou část bytu, což ji ideálně odděluje od obývacího pokoje a ložnice na straně levé. Tradiční kuchyně je vybavena vinylovou podlahou v dekoru dubu, zatímco obývací pokoj (20m²) s ložnicí (21m²) zdobí původní dřevěné stromečkové parkety bez dveřního prahu mezi místnostmi, což dodává prostoru hloubku a jednotnost.

Byt prošel v roce 2013 celkovou rekonstrukcí, v rámci které byly z bytu odstraněny veškeré plynové rozvody a zařízení (topení WAW, karma, plynový sporák). Ohřev vody nyní zajišťuje 80l bojler, který je nainstalován v koupělně a vytápění bytu obstarávají 3 nástěnné topné infrapanely se samostatnými termostaty. Poslední investicí do bytu byla instalace bezpečnostních dveří s výbornými protihlukovými a tepelně-izolačními vlastnostmi. Výhled z bytu poskytují prostorná dřevěná eurookna osazená izolačním dvojsklem.

Přestože parkovací místo a sklepní kóje nejsou součástí bytové jednotky, je možné o ně zažádat u místního SVJ.

Lokalita je skvěle dostupná a občansky vybavená. V blízkosti se nachází stanice metra "C" Vyšehrad (10min) nebo tramvajová zastávka „Svatoplukova“ (3min). Oba tyto spoje Vám zajistí dopravu do centra do 10min. V blízké budoucnosti se bude navíc otevírat stanice metra "D" na Náměstí Bratří Synků.

Celé nuselské údolí prochází zásadní urbanistickou proměnou, která bude kvalitu života v této lokalitě nadále zvyšovat. Tento byt nabízí možnost kvalitního rodinného bydlení a s ohledem na dostupnost, vybavenost i příslušnost k památkové zóně v centrální Praze se z nákupu tohoto bytu stává i prvotřídní investiční příležitost. Nepropásněte proto šanci se přijít s tímto bytem a jeho okolím seznámit. Na místě Vám rádi poskytneme další detailní informace a zodpovíme Vaše dotazy.

For lovers of historic Vyšehrad and its surroundings, we offer a renovated stylish 2+1 apartment (71m²) in a classic apartment building with a romantic view of the city walls from the time of Charles IV and the Karlov area, which is surrounded by the bushy trees of the Folimanka Park . The house is situated on the very border of the Vinohrady and Nusle districts and is thus part of the Prague heritage zone.

The entrance hall (8.5m²) dividing the apartment along its entire length leads to the balcony (1.5m²) with the view described above. In addition to the entrances to the kitchen and living room, the hallway offers quick access to the bathroom and toilet, which share the heated gray stone paving with the hallway. The corridor also includes built-in ceiling compartment with storage space (4m²) and a wall-mounted bicycle holder.

The kitchen (15m²) with a pantry (3m²) forms the right part of the apartment from the main entrance, which ideally separates it from the living room and bedroom on the left. The traditional kitchen is equipped with vinyl flooring in oak decor, while the living room (20m²) and the bedroom (21m²) are decorated with original wooden parquet floors without a door threshold between the rooms, which gives the space more depth and unity.

In 2013, the apartment underwent a complete renovation, as part of which all gas distribution systems and equipment (WAW heating, Karma, gas stove) were removed from the apartment. The water is now heated by an 80l boiler installed in the bathroom, and the apartment is heated by 3 wall-mounted infrared heating panels with separate thermostats. The last investment in the apartment was the installation of a security door with excellent anti-noise and thermal insulation properties. The view from the apartment is provided by spacious wooden Euro windows fitted with double insulating glass.

Although the parking space and basement cubicle are not part of the housing unit, it is possible to apply for them at the local SVJ.

The location is excellently accessible and civically equipped. The metro station "C" Vyšehrad (10 min) or the tram stop "Svatoplukova" (3 min) are nearby. Both of these connections will get you to the center within 10 minutes. In the near future, metro station "D" will also be opened on Náměstí Bratří Synků.

The entire Nusel Valley is undergoing a fundamental urban transformation that will continue to increase the quality of life in this locality. This apartment offers the possibility of high-quality family living, and with regard to availability, amenities and belonging to a historic zone in central Prague, the purchase of this apartment becomes a first-class investment opportunity. Therefore, do not miss the chance to come and get to know this apartment and its surroundings. We will be happy to provide you with more detailed information and answer your questions on the spot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu803543
Dispozice2+1
Dostupné od3. 1. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSvatoplukova
🚶 272 m (3 min)
PoštaPraha 416
🚘 1 181 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 203 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 555 m (7 min)
RestauracePOCHA
🚶 252 m (3 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 325 m (4 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 617 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 714 m (9 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 359 m (4 min)
Hřiště
🚶 176 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.