Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 250 m² bez realitkyMechová, Jesenice - Horní Jirčany, Středočeský kraj

Mechová, Jesenice - Horní Jirčany, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 30 m²
Cena17 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 76 295 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný prostorný dům z roku 2002 o aktuální dispozici 4+1 (lze upravit na 5+kk či 6+kk - je k dispozici studie) o výměře 250m2 a pochozí půdou nepočítané do výměry domu. Pozemek má plochu 1116 m2. Dům se nachází v Horních Jirčanech, Praha-Západ. Jedná se o velmi klidné místo v jednosměrné ulici v blízkosti lesa.

Třipodlažní dům nabízí hned za vstupem šatnu, technickou místnost a vstup do garáže. Zejména však velkorysý obytný prostor s velkým prosklením do zahrady a přímým vstupem na tereasu, dále také samostatnou kuchyň s oknem. V patře jsou tři pokoje z nichž jeden je s pracovnou a je otevřen až ke stropu domu. V patře je k dispozici také sauna. Ve třetím podlaží se nachází pochozí půda (možno jako pracovna či pro návštěvu), která není započítána ve výměře domu. Na terase je elektrická markýza, na oknech elektrické žaluzie, vytápění je řešeno plynovým kotlem. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. V domě je naistalován bezpečnostní systém.

K domu náleží zahrada ve skvěle udržovaném stavu plná zeleně s jezírkem. Dále je na zahradě zděný domek, který slouží ke grilování a z jeho druhé strany jako zahradní domek na nářadí. Garáž přístupná z domu pro jedno velké auto, přístřešek pro další, před domem se nachází prostor pro parkování až pro další 2 auta, lze též bezproblémově parkovat na ulici.

Jedná se o velmi klidnou a tichou lokalitu obklopenou Jirčanským lesem. Dobrá dostupnost do centra města, díky nedaleké stanici metra C - Budějovická ve vzdálenosti do 25 min. jízdy autobusem. Autobusová zastávka je vzdálená 5 minut chůze. Pro cesty do Prahy lze volit mezi dálnicí D1 a Pražským okruhem. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost. Pro větší nákupy lze využít i nedaleké obchodní centrum OC Chodov.

Energetický štítek nebyl zpracován.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu804493
Dispozice4+1
Dostupné od26. 9. 2023
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 116
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 30 m²
Garáž
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJesenice, Horní Jirčany
🚶 486 m (6 min)
PoštaPsáry
🚘 4 442 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 489 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 7 109 m (9 min)
RestauraceU Císaříků
🚶 497 m (6 min)
LékárnaLékárna Jesenice
🚘 2 615 m (4 min)
ŠkolaZŠ Amos
🚘 3 402 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Osnice
🚘 5 798 m (9 min)
SportovištěSportoviště obce Vestec
🚘 5 975 m (9 min)
Hřiště
🚶 440 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.