Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyBarvířova, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj

Barvířova, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský krajŠkola 2 minuty pěšky • Parkování • Sklep 6 m² • Terasa 160 m²
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o užitné ploše 60 m², který se nachází v klidné části obce Jílové u Prahy. Byt se nachází v novostavbě, díky níž nabízí komfortní bydlení, které odpovídá moderním standardům. V rámci dvou místností se nachází prostorný obývací pokoj s výhledem do zeleně propojený s kuchyní a samostatná ložnice, která poskytuje dostatek soukromí. Pokoje jsou řešeny tak, aby poskytovaly dostatečný prostor pro relaxaci i každodenní aktivity. K bytu náleží terasa se zahradou o velikosti 160 m². Velkým bonusem je sklep s extra úložným prostorem. Tato lokalita je vyhledávaná pro svou klidnou atmosféru v kombinaci s dobrým dopravním spojením do centra Prahy. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost. Byt je proto skvělou volbou pro pár či mladou rodinu, která hledá místo pro život v harmonii s přírodou. Součástí nájmu je i soukromé parkovací stání.

Byt lze po domluvě částečně vybavit. K nastěhování ihned nebo dle domluvy

Pro bližší informace mne kontaktujte.

I offer for rent a 2kk apartment, 60m2 with a large garden of 160m2 on the 1st floor in the new building of Residence Jílové u Prahy. The apartment is situated in the northwest. The apartment will include a brand new kitchen line IKEA Enköping/white wood pattern in the shape of L, see photo and graphic modeling. By agreement, the apartment can be partially furnished with furniture or other equipment. Bathroom according to graphic visualization, see photo. Each apartment has its own separate hot water tank with an electric boiler. The apartment also includes its own outdoor parking space. The apartment will be approved for use during October/November 2023. Move-in is possible immediately after approval or by agreement. The rental price is 22,000 CZK without utilities. Electricity, water, and heating will be transferred to the tenant. The apartment is currently undergoing final renovations, such as floor and tile installation, so only graphic images are available for now. Apartment viewing is possible immediately, anytime, even before final approval. I prefer long-term rental. For more information, please contact me at or email , only direct inquiries, do not contact real estate agents!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu805001
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické
Užitná plocha60
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 2 minuty autem
Terasa 160 m²
Sklep 6 m²
Předzahrádka 160 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDJílové u Prahy, Pražská
🚶 623 m (7 min)
PoštaJílové u Prahy
🚘 821 m (3 min)
Obchod
🚶 780 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 984 m (16 min)
RestauraceRestaurace Na hřišti
🚶 189 m (2 min)
LékárnaLékárna
🚶 726 m (9 min)
ŠkolaZŠ Jílové u Prahy
🚶 200 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Tyršova
🚶 476 m (6 min)
SportovištěSkiareál Chotouň
🚘 2 360 m (5 min)
Hřiště
🚶 519 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.