Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 190 m² bez realitkyPod Žurání, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský kraj

Pod Žurání, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský krajŠkola 7 minut pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Sklep 6 m²
Cena12 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 012 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vítejte u inzerátu na nemovitost ve Šlapanicích (psč: 664 51). Nabízím Vám prostorný dům s dispozicí 4+kk. Tato cihlová stavba se nachází v klidné části města a nabízí velmi dobrý stav nemovitosti.

Dům je ve vlastnictví soukromé osoby a je plně vybaven, takže se můžete ihned nastěhovat a začít si užívat nový domov. Celková plocha domu činí 190 metrů čtverečních a je situován na pozemku o rozloze cca 900 metrů čtverečních s částečně zalesněnou plochou, kde je možné potkávat lesní zvěř. To vše Vám poskytne dostatek prostoru pro relaxaci, zahradní grilování a další aktivity.

Na pozemku je také k dispozici parkování pro tři vozidla z toho jedno je garážové stání což je velkou výhodou pro vaše vozidla. Nemusíte se tedy starat o parkování na ulici a můžete mít své vozy vždy na dosah.

Tato nemovitost je novostavbou, což znamená, že vám poskytne moderní a komfortní bydlení.

Při prohlídce si jistě všimnete i balkónu, rozlehlé terasy a přírodního jezírka s posezením. To vše nabízí plochu, kde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo si užít večerní posezení s výhledem na okolní krajinu. K dispozici je také chladný sklep o velikosti 10m čtverečních s přístupem uvnitř domu. Dostatek úložného prostoru vám zajistí půdní prostor/ místnost o rozloze ložné plochy cca 40 metrů čtverečních.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě Šlapanic. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidný a příjemný domov, ale zároveň chtějí mít veškerou občanskou vybavenost v dosahu( škola, školka, gymnázium, zdravotní středisko, obchodní komplex, výjezd na D1, MHD a vlakové spojení)

Dům je udržovaný bez technických nedostatků. Vytápění řešeno plynovým kotlem. Dům vybaven podlahovým topením a radiátory.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - vodovod, kanalizace, elektřina i plyn. Náklady na provoz domu se pohybují přibližně ve výši 8.500 Kč / měs. / 4 členná rodina.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a chcete si ji prohlédnout, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím zpráv. Rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme s vámi termín prohlídky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu805212
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 10. 2023
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha190
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku900
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Parkování
MHD 2 minuty autem
Sklep 6 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠlapanice, Riegerova
🚘 974 m (2 min)
PoštaŠlapanice u Brna
🚘 1 216 m (3 min)
ObchodPotraviny Fajtl
🚶 830 m (10 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 809 m (10 min)
RestauraceGetFresh
🚶 755 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 530 m (3 min)
ŠkolaZŠ Šlapanice
🚶 662 m (8 min)
Mateřská školaMiniškolka
🚘 1 169 m (2 min)
SportovištěSportovni areal
🚶 638 m (8 min)
Hřiště
🚶 579 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.