Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 134 m² bez realitkyPohoří - Pohoří u Prahy, Středočeský kraj

Pohoří - Pohoří u Prahy, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Parkování • Terasa 30 m²
Cena8 070 000 KčUšetříte 1 000 000 Kč9 070 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 224 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej domu 6+kk, 133m2, pozemek 521m², Pohoří, okres Praha západ

Nabízíme prodej rekreačního domu který je možno využít k celoročnímu užívání/bydlení v malebné obci Pohoří, obklopené lesy a pastvinami, kousek od lyžařského areálu Chotouň. Nemovitost se nachází ve velmi klidné lokalitě, přesto s výborným přístupem.

Celková užitná plocha domu z roku 2018 je 134m² (přízemí: obývací pokoj s navazujícím kuchyňským koutem, pokoj , prádelna/technická místnost a koupelna, podkroví: 4 pokoje a koupelna se záchodem. Venku se nachází terasa cca 30m2.

Dispozice domu:

Vstup do domu je ze západní části zahrady. Ze zádveří se vstoupí do koupelny se záchodem a do chodby která je volně propojena s obytnou místností s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Z chodby pak vedou dveře do prádelny/technické místnosti se saunou a jednoho pokoje. Po schodech se dostaneme do podkroví vybavené druhou koupelnou s wc a čtyřmi samostatnými pokoji.

Dům je po kompletní přestavbě užíván od roku 2018. Původní chata byla zdemolována a nahrazena dřevostavbou s difúzně uzavřenou konstrukcí. Střešní krytina je betonová taška, odpady jsou svedeny do čerpací jímky tlakové kanalizace. Dům je napojen na obecní vodovod. Podlahy v přízemí jsou keramické v převážné části s podlahovým topením, ve zbytku domu jsou přímotopy. Dům je plně vytápěn elektřinou, komín je možno dostavět. Vstup na pozemek je z obecní cesty branou v jižní části. Na pozemku se nachází i vrtaná studna užívána pro závlahu. Okolí domu a terasa jsou z části hotové umožňující přeměnu dle individuálních požadavků. Dům je nabízen bez vybavení.

Sale of a house 6+kk, 133m2, land 521m², Pohoří, Prague-west district

We offer for sale a recreational house that can be used for year-round living in the picturesque village of Pohoří, surrounded by forests and meadows, close to the Chotouň ski resort. The property is located in a very quiet area, yet with excellent access.

The total usable area of the house from 2018 is 134m² (ground floor: living room with adjoining kitchenette, room, laundry/technical room and bathroom, attic: 4 rooms and bathroom with toilet. Outside there is a terrace of approximately 30m2.

House layout:

The entrance to the house is from the western part of the garden. From the vestibule, you enter the bathroom with toilet and the hallway, which is freely connected to the living room with kitchenette and access to the terrace. From the hallway, there are doors to the laundry/technical room and one room. By stairs, you reach the attic equipped with a second bathroom with toilet and four separate rooms.

The house has been used since 2018 after a complete renovation. The original cottage was demolished and replaced with a wooden structure with a diffusion-tight construction. The roofing is concrete tiles, waste is directed to a pressure sewer pump pit. The house is connected to the municipal water supply. The floors on the ground floor are mostly ceramic with underfloor heating, and the rest of the house has electric heaters. The house is fully heated by electricity, and a chimney can be built. The entrance to the land is through a gate on the southern part of the municipal road. There is also a drilled well on the land used for irrigation. The surroundings of the house and the terrace are partially finished, allowing for customization according to individual requirements. The house is offered unfurnished.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu805595
Dispozice6+kk
Dostupné od1. 1. 2024
StavVelmi dobrý
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha134
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku521
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 30 m²
MHD 1 minuta autem
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPohoří, Pohorka
🚶 505 m (6 min)
PoštaJílové u Prahy
🚘 4 419 m (8 min)
Obchod
🚘 4 053 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 13 380 m (18 min)
RestauraceHostinec Na Vyhlídce
🚶 565 m (7 min)
LékárnaLékárna
🚘 4 288 m (7 min)
ŠkolaZŠ Jílové u Prahy
🚘 3 659 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Tyršova
🚘 3 922 m (6 min)
SportovištěSkiareál Chotouň
🚘 2 155 m (4 min)
Hřiště
🚘 3 711 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.