Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyL. M. Pařízka, České Budějovice - České Budějovice 7, Jihočeský kraj

L. M. Pařízka, České Budějovice - České Budějovice 7, Jihočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 860 Kč
+ Poplatky za energie1 700 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt dispozice 3+1 v 2. patře (3. podlaží) rekonstruovaného panelového domu v Českých Budějovicích. Dům je zateplen, plastová okna, nový výtah.

Celková plocha bytu je 68 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se skládá se ze dvou ložnic, prostorného průchozího obývacího pokoje, samostatné kuchyně, chodby a koupelny s WC. Okna ložnic jsou orientována do klidného dvora, kde se nachází travnatá plocha s dětským pískovištěm. Dům nabízí společnou prádelnu, ale byt lze dovybavit vlastní pračkou. Parkování je možné v ulici i z druhé strany domu ve dvoře.

Zastávka MHD se nachází v docházkové vzdálosti, ani ne 3 minuty chůze. Supermarket, drogerie a lékarna se rovněž nacházejí v kátké docházkové vzdálonosti. Nadelko se rovněž nachází řeka Malše, jejíž okolí vybízí k procházkám.

Hledám spolehlivého nájmeníka, který nebude mít v případě vážného zájmu problém prokázat své příjmy, či historii bydlení v nájmu.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat na tel. Prohlídky jsou možné pouze o víkendech.

I offer a 3+1 apartment for rent on the 3rd floor of a renovated panel building in České Budějovice. The building is after renovation, with plastic windows and a new elevator.

The total area of the apartment is 68 m2, providing enough space for comfortable living. The apartment consists of two bedrooms, a spacious living room, a separate kitchen, a hallway, and a bathroom with a toilet. The bedroom windows are oriented towards a quiet courtyard with a grassy area. The building offers a shared laundry room, but the apartment can be equipped with its own washing machine. Parking is possible on the street or on the other side of the building in the courtyard.

The public transportation stop is within walking distance, less than a 3-minute walk. A supermarket, drugstore, and pharmacy are also located within a short walking distance. Nearby, there is the Malše river, which invites for walks.

If you are interested in this property, do not hesitate to contact me. It is possible to see the apartment only during weekends.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu805602
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceJádro

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSamson
🚶 217 m (3 min)
PoštaČeské Budějovice 3
🚶 658 m (8 min)
ObchodTrefa
🚶 213 m (3 min)
BankaFio banka
🚘 1 924 m (6 min)
RestauracePizza Italiano
🚶 316 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 317 m (4 min)
Škola
🚶 722 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Preslova
🚘 1 603 m (6 min)
SportovištěTelocvicna ZS Grunwaldova
🚶 735 m (9 min)
Hřiště
🚶 139 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.