Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkySmilovice - Rejšice, Středočeský kraj

Smilovice - Rejšice, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 10 m²
Měsíční nájemné17 000 KčUšetříte 2 000 Kč19 000 Kč

+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Vítejte u této jedinečné nabídky! Mám pro vás skvělou možnost pronájmu bytu 3+kk v dobře udržované cihlové budově. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě.

Byt se nachází na druhém patře dvoupodlažní budovy, která se nachází v Rejšicích. Celkový počet podlaží je 2, což zaručuje klid a soukromí. S celkovou plochou 80 metrů čtverečních, tento byt nabízí dostatek prostoru pro vaše pohodlí.

Vstup do bytu je skrze chodbu, která vede do otevřeného obývacího pokoje spojeného s kuchyní. Tento prostor je světlý, díky velkým oknům, které propouští dostatek denního světla. Kuchyň je částečně vybavená a nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše kuchyňské potřeby.

Dále v bytě najdete dvě prostorné ložnice, které poskytují dostatek soukromí pro vás a vaše blízké. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem, a je zde také samostatné WC.

Tento byt nabízí také parkování, takže nemusíte hledat místo pro své vozidlo. Pokud preferujete garáž, bohužel tato nemovitost garážové stání nezahrnuje. Nicméně, parkování je možné na zahradě.

Okolí nabízí klidnou atmosféru a příjemné prostředí pro život. Rejšice jsou oblíbenou lokalitou, která je dobře dostupná veřejnou dopravou a nabízí veškerou občanskou vybavenost.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi osobně!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu806889
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2023
Podlaží2
PENBC - Úsporná
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 10 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDRejšice
🚶 296 m (4 min)
PoštaLuštěnice
🚘 2 856 m (4 min)
Obchod
🚶 255 m (3 min)
Restaurace
🚘 4 389 m (6 min)
LékárnaLékárna Dobrovice
🚘 5 333 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Luštěnice
🚘 2 879 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Luštěnice
🚘 3 335 m (5 min)
SportovištěSportovní areál
🚶 768 m (9 min)
Hřiště
🚶 392 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.