Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyŽižkova, Blansko - Blansko, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Žižkova, Blansko - Blansko, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 1,5 m²
Měsíční nájemné16 900 KčUšetříte 1 100 Kč18 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie5 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Představuji Vám pěkný architektem přestavěný byt 3+KK k pronájmu v krásném městě Blansko. Tento byt se nachází ve zvýšeném přízemí v zatepleném cihlovém domě, který je ve velmi dobrém stavu. Byt je plně vybavený, takže se můžete ihned nastěhovat a začít si užívat pohodlí tohoto prostorného bytu.

Byt se nachází ve prvním patře dvou podlažního domu. Celková plocha bytu je 80 metrů čtverečních, což zaručuje dostatek prostoru. Dispozice bytu je 3+KK, což znamená, že se zde nachází dva pokoje a kuchyň velkoryse propojená s jídelnou a obývacím prostorem, který je vybaven krbem.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v blízkosti přírody a současně nedaleko od centra Brna (25 minut vlakem na hlavní nádraží). Byt se nachází na adrese Žižkova 6, Blansko. Okolí je plné zeleně a přírodních krás, což Vám umožní relaxaci a odpočinek po náročném dni, město Blansko přitom poskytuje všechny potřebné služby a plnohodnotnou občanskou vybavenost. Na vlakové nádraží a do centra Blanska je to kousek.

Bytová jednotka je zařízena v souladu s moderními trendy s využitím přírodních materiálů (skutečně dřevěná podlah v kombinaci s černým marmoleem, dýhované povrchy..), na některých stěnách jsou luxusní tapety, ve snížených částech dispozice jsou vestavěná světla, součástí architektonického řešení jsou rafinovaná osvětlení a podsvětlení. Byt nabízí veškerý komfort, který potřebujete pro pohodlné bydlení (myčka, pračka, mikrovlnná trouba, příprava pro susišku na prádlo, lednička s mrazničkou, krb na dřevo a z kuchyně přístupný balkon). V bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem a WC.

Jednou z výhod tohoto bytu je také jeho energetická nenáročnost. Celý dům je zateplen, okna jsou nová s izolačními dvojskly. Vytápění je prostřednictvím plynové kotelny umístěné v sousedním domě, ohřev teplé vody je pro celý byt centrální elektrickým zásobníkem o objemu 150litrů, všechna svítidla LEDková. Plyn do bytu zaveden není. Vše toto znamená, že byt je celkově energeticky úsporný a pomůže Vám snížit náklady na energie.

Při pronájmu tohoto bytu nemusíte řešit parkování, protože na uzavřeném dvoře a v blízkosti kolem domu je dostatek veřejných parkovacích míst.

Pokud hledáte pěkné klidné bydlení bez zvířat, nekouříte a nepotřebujete bezbariérový přístup, tento byt je pro Vás ideální volbou.

Fotografie jsou z připravovaného bytu, ještě probíhá voskování parket a douklízení.

Hledáme jednotlivce, případně dvojici nebo pár s odrostlejším dítětem pro dlouhodobý pronájem tohoto bytu. Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete si ji prohlédnout, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád Vám zodpovím veškeré dotazy a domluvím si s Vámi termín prohlídky.

Těším se na Vás!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu807659
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 11. 2023
Podlaží1
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Balkón 1,5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDBlansko, náměstí Míru
🚶 411 m (5 min)
PoštaBlansko 1
🚶 563 m (7 min)
ObchodCOOP Jednota
🚶 193 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 365 m (4 min)
RestauraceDělnický dům
🚶 60 m (1 min)
LékárnaDr.Max
🚶 317 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Tomáše Garrigua Masaryka
🚶 358 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Rodkovského
🚶 89 m (1 min)
SportovištěBowling Blansko
🚶 794 m (10 min)
Hřiště
🚶 551 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.