Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Deštné v Orlických horách, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Deštné v Orlických horách, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Deštné v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyDeštné v Orlických horách - Deštné v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Deštné v Orlických horách - Deštné v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Pronájem Chaty Deštné v Orlických horách v oblasti Orlické hory: 2 ložnice, celkem pro 6 až 14 osob.chata za týden: léto 28.000kč, zima 30.000kč. Dům Na samotě nabízí pohodové trávení volného času a relaxaci jak pro rodiny s dětmi, tak i partu přátel, kteří spolu chtějí pobýt v čistém horském prostředí CHKO Orlické hory. Oblast Deštné v Orlických horách a okolí nabízí nepřeberné množství inspirativních námětů pro letní i zimní rekreaci, zajímavé výlety v každém ročním období. Blízké lázně v Polsku dávají též možnost příjemného odpočinku.

Dům je na samém konci obce. Nabízí příjemné, klidné a tiché prostředí, kde se odráží šumění blízkého potoka a lesa. Za krátkou chvíli dojdete ke sjezdovkám lyžařského areálu. Horské okolí je též protkané sítí turistických tras a cyklostezek.

Parametry nemovitosti

NázevDům Na samotě
Ložnice2 ložnice
MěstoDeštné v Orlických horách
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita6 až 14 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.