Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Pěnčín, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Pěnčín, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Pěnčín, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyPěnčín - Kamení, Liberecký kraj

Pěnčín - Kamení, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Pěnčín - Albrechtice v oblasti Český ráj: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za týden: léto 28.000kč, zima 24.000kč. Nabízíme k pronájmu nadstandardně zrekonstruovanou chalupu (dokončení rekonstrukce jaro 2023) v obci Albrechtice u Pěnčína v Českém Ráji. Chalupa je umístěna na okraji obce a nabízí možnost pobytu pro rodiny, skupiny přátel nebo sportovců. Dojezdový čas z Prahy (Č. Most) 45 min., z Liberce 20 min., z Turnova 10 min. Přímo od chalupy můžete vyrazit na turistické a cyklistické výlety, v zimě můžete být do půl hodiny v lyžařských areálech Jizerských a Lužických hor (Ještěd, Bedřichov, Javorník, Tanvaldský Špičák), do necelé hodiny v Harrachově.

V nedalekém Turnově možnost využít plnou občanskou vybavenost - restaurace, kavárny, pivovarská restaurace, aquapark, nákupní a sportovní centra.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Pod Ořechem
Ložnice3 ložnice
MěstoPěnčín - Albrechtice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.