Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 606 m² bez realitkyLondýnská, Liberec - Růžodol I, Liberecký kraj

Londýnská, Liberec - Růžodol I, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky
Cena1 490 000 KčUšetříte 200 000 Kč1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásných, slunných a rovinatých pozemků v lokalitě, která vás okouzlí svou klidnou atmosférou a příjemným prostředím. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří touží po vlastní zahradě, kde si mohou vytvořit svůj vlastní ráj na zemi. Veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody a restaurace.

Pozemky o celkové rozloze 1188m2 nabízí neomezené možnosti pro vaše nápady a sny. Jsem přímým majitelem, takže se můžete pustit do plánování svého nového domova ihned. Můžete si zde postavit svůj vysněný dům, zahradní domek, nebo místo využít jako prostor pro relaxaci a odpočinek.

Preferujeme prodej obou pozemků (celkem 1188m2) se slevou za 3 590 000Kč.

Každý pozemek má svou studnu, elektřinu a chatku.

Pozemek pč. 682/12 (606 m2) se starší menší chatičkou (cca 6m2) prodáme za 1 490 000Kč.

Pozemek pč. 682/11 (582m2) prodáme za 2 190 000Kč.

Zde stojí chatička 16m2, uvnitř je velký gauč, kuchyňská linka, dřez, mikrovlnná trouba, lednice. Chata nově zevnitř obložena palubkami, částečně zateplena a je do ní zavedena voda ze studny. Součástí chatky je i krytá terasa, kde se dá v nepřízni počasí posedět. WC je chemické (splachovací). Hned u chatky jsme vybudovali samostatně stojící pergolu, lemovanou vzrostlými tújemi. Podlaha 4x3,5 pod ní je vydlážděná. Na zahradě je umístěn kamenný gril.

Můžete zde pěstovat vlastní zeleninu, ovoce a zároveň si každý den užívat krásný květinový ráj plný barev a vůní. Vaše děti si zde mohou hrát a vy si můžete užívat klidu a soukromí.

Pozemky jsou vhodné pro ty, kteří chtějí žít v harmonii s přírodou a využít všech výhod vlastní zahrady. Najdete tu jabloně, velkou třešeň a vlašský ořech, borůvky, rybízy, angrešty, maliny, ostružiny, spousty nádherných okrasných keřů a rostlin. Dominantou jsou překrásné velké rododendrony a azalky, levandulová cesta, šeříky, konvalinky, pivoňky, floxy, spousta druhů krásných voňavých růží, ibišek, denivky, atd. Po celou sezonu zde najdete spoustu lesních jahůdek. Ve vyvýšených záhonech se daří bylinkám, hrášku, jahodám, ředkvičkám, atd…). Velký fóliovník pro rajčata a velký skleník na pěstování paprik, okurek, špenátu, cibule, kedluben, atd.

Lokalita, ve které se tento pozemek nachází, je ideální pro ty, kteří hledají klid a pohodu. Okolí je plné zeleně a přírody, která vás bude každý den inspirovat a nabízet nové možnosti pro relaxaci a aktivní trávení volného času.

Parkovat můžete přímo na pozemku, či hned u zahrádky na velkém parkovišti u tenisových kurtů. Autobusová zastávka je cca 100m od zahrádky, 2minuty pěšky.

Pozemky jsou nově po obvodu oploceny 2m vysokým plotem a nachází se na nich nová uzamykatelná branka a velká brána pro možnost zaparkování auta. Přímo u pozemků je cyklostezka, tenisové kurty a naproti zahradám je Ekopark, nabízející skvělou zábavu pro děti.

Pokud jste se zamilovali do této nemovitosti a vidíte v ní svůj budoucí domov či místo, kde chcete trávit svůj volný čas, neváhejte a kontaktujte mě prostřednictvím zpráv.

RK prosíme nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu809741
Plocha pozemku606
Typ pozemkuZahrada
Dostupné od27. 10. 2023
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDožínková
🚶 207 m (2 min)
PoštaLiberec 1
🚘 1 344 m (4 min)
ObchodVečerka
🚶 244 m (3 min)
BankaSberbank
🚘 2 110 m (6 min)
RestauraceLouka
🚶 432 m (5 min)
LékárnaLékárna Papírová
🚘 1 489 m (5 min)
ŠkolaKřesťanská ZŠ J. A. Komenského
🚶 655 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 482 m (6 min)
SportovištěTenis Nisa
🚶 40 m (0 min)
Hřiště
🚶 585 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.