Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyEmy Destinové, Jinočany - Jinočany, Středočeský kraj

Emy Destinové, Jinočany - Jinočany, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 4,7 m²
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Adresa bytu je Emy Destinové č.p. 422.

Ideální rozložení nízkoenergetického bytu. Fotografie místností jsou zatím jen poloviční.

Vynikající možnost k dosažitelnosti vlastního bydlení do osobního vlastnictví - prodej bytu nebo převzetí hypotéky od Česká spořitelna, a.s. s garantovanou úrokovou sazbou 2,19% ročně ještě 3 roky i pro nového majitele bytu (měs.splátka 15 tis. Kč, hypotéka 2,4 milionu Kč) a s doplatkem kupní ceny, který bude určen poptávkou (od 2,19 milionu Kč). Cena bytu uvedena s převzetím hypotéky, protože jinak v oknech vystupují nabídky mnohem dražších hypoték s úroky až kolem 6,00 % ročně.

Nebo prodej za cenu 4.590.000,- Kč.

Nový úsporný byt, zhruba 1 rok v něm bydlela 1 osoba, celková plocha bytu 40,7 m2, balkon 4,7 m2, extra materiály - španělská dlažba i obklady, v obývacím prostoru kvalitní holandská vinylová podlaha, nová kuchyňská linka IKEA v barvě jemně olivově zelené s vysokou úspornou lednicí Bosch, samostatná a uzavíratelná šatna (3,35 m2) a v ní skříně-regály a výsuvy IKEA PAX - 10 let záruka,

předsíň se šatní skříní, koupelna s WC, sprchovým koutem a s prostorem pro automatickou pračku a sušičku.

Na rozdíl od nového bytu je v ceně již uhrazen nadstandard (200 tis. Kč), žádné obyčejné lamino podlahy, dlažby a obklady, dále kuchyňská linka (100 tis. Kč), vnitřní žaluzie a fólie (40 tis. Kč), šatna (20 tis. Kč) a další výdaje.

Nízký dům s obytným přízemím, 1. a 2. patrem, byt se nachází uprostřed v 1. patře s výtahem, orientace bytu na západní stranu.

Velice úsporný byt, malá spotřeba energií, v oknech čiré vnitřní fólie (americké s udržitelností tepla 65% dle výrobce a k ochraně před UV zářením). Optický internet až s 1 Gb/s.

Parkovací místa před domem nebo lze nabídnout i k prodeji samostatné uzamykatelné stání blízko domu.

Zhruba do 300 metrů od bytu vlaková zastávka Praha-Smíchov nebo směr Beroun a autobusové zastávky Praha-Zličín Metro (asi 8 min. jízdy).

V Jinočanech je před dokončením nový nákupní komplex obchodů včetně Lidl (na opačné straně Jinočan).

Excellent opportunity for accessibility to own housing with a mortgage takeover from Česká spořitelna, a.s. with a guaranteed interest rate of 2.19% per year for another 3 years, even for a new apartment owner (monthly installment of 15,000 CZK, mortgage of 2.4 million CZK) and with a supplement to the purchase price, which will be determined by demand (from 2.19 million CZK).

New low-energy apartment, approximately 1 year lived in by 1 person, total area of the apartment 39.9 m2, balcony 7.5 m2, extra materials - Spanish tiles and cladding, high-quality Dutch vinyl flooring in the living area, new IKEA kitchen in a subtle olive green color, separate and lockable wardrobe (2.1 m2) with IKEA PAX cabinets and drawers - 10-year warranty, hallway with a wardrobe, bathroom with toilet, shower and space for an automatic washing machine and dryer.

Low-rise building with a residential ground floor, 1st and 2nd floor, the apartment is located in the middle on the 1st floor with an elevator, apartment orientation to the west.

Very energy-efficient apartment, low energy consumption, windows with clear interior foil (American with 65% heat sustainability according to the manufacturer and protection against UV radiation).

Parking spaces in front of the building or a separate lockable parking space near the building can also be offered for sale.

Approximately 300 meters from the apartment there is the Prague-Smíchov train station or the direction to Beroun and the Prague-Zličín Metro bus stops (about 8 minutes by car).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu810948
Dispozice1+kk
Dostupné od2. 1. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4,7 m²
Výtah
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJinočany, nádraží
🚶 511 m (6 min)
PoštaJinočany
🚶 770 m (9 min)
Obchod
🚶 714 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 4 975 m (8 min)
RestauraceMlýnský domov
🚶 516 m (6 min)
Lékárna
🚘 2 982 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Jinočany
🚶 802 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola Jinočany
🚘 1 129 m (3 min)
SportovištěTJ Sokol Nučice
🚘 4 024 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 295 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.