Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyDr. Nováka, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj

Dr. Nováka, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 3,1 m²
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný kompletně zrekonstruovaný byt 3+kk, 67,7 m2. Bydlete jako první nájemník v čerstvě zrekonstruovaném bytě. Byt má nové vinylové podlahy na chodbě a v jídelně s kuchyňským koutem, novou dlažbu a obklady v koupelně a na WC, zrestaurované parkety v obývacím pokoji a v ložnici. Nové dveře a zárubně, nové rozvody elektřiny, nová kuchyňská linka se spotřebiči, kompletně zrekonstruovaná koupelna a WC – baterie a příslušenství Grohe a Hansgrohe, designový sprchový kout, nový elektrický kotel a bojler. K bytu patří sklep a zahradní kóje. Velkým bonusem je velká zahrada domu – každý z nájemníků má vymezenou její část. Byt se nachází v 1. patře (2. nadzemní podlaží) zděného zatepleného bytového domu z první republiky v atraktivní lokalitě - na klidném místě ve vilové čtvrti v Benátkách nad Jizerou I. V místě je veškerá občanská vybavenost, skvělá dopravní dostupnost do Prahy (15 minut po dálnici na Černý Most) i do Mladé Boleslavi (15 minut) i řada možností k trávení volného času. Ideální místo pro život a bydlení. Byt je určený výhradně pro nájemce bez domácích zvířat na dlouhodobý pronájem. Kauce: 25.000,- Kč. Nájemné: 18.500,- Kč měsíčně + měsíční záloha na služby v domě a studenou vodu v částce 700 Kč měsíčně, převod elektroměru na nájemce. K dispozici: od 15.11.2023.

We offer for rent a beautiful, completely renovated 3+kk apartment, 67.7 m2. Live as the first tenant in a newly renovated apartment. The apartment has new vinyl floors in the hallway and in the dining room with kitchenette, new tiles and tiling in the bathroom and toilet, restored parquet in the living room and bedroom. New doors and frames, new electrical distribution, new kitchen with appliances, completely renovated bathroom and toilet - Grohe and Hansgrohe faucets and accessories, designer shower, new electric boiler. The apartment includes a cellar and a garden shed. A big bonus is the house's large garden - each of the tenants has a designated part of it. The apartment is located on the 1st floor (2nd above ground floor) of a brick insulated apartment building in an attractive location - in a quiet place in a residential area in Benátky nad Jizerou I. The place has all civic amenities, excellent transport access to Prague (15 minutes by highway to Černý Most) and to Mladá Boleslav (15 minutes) as well as a number of options for spending your free time. An ideal place to live in. The apartment is intended exclusively for tenants without pets for long-term rent. Deposit: CZK 25,000. Rent: CZK 18,500 per month + monthly deposit for utilities in the house and cold water in the amount of CZK 700 per month, transfer of the electricity meter to the tenant. Available: from 15.11.2023.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu811280
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 11. 2023
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3,1 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBenátky nad Jizerou, u hřbitova
🚶 167 m (2 min)
PoštaBenátky nad Jizerou 1
🚶 586 m (7 min)
Obchod
🚶 569 m (7 min)
BankaČeská spořitelna, Benátky nad Jizerou
🚘 1 518 m (3 min)
RestauraceŠťastný hroch
🚶 361 m (4 min)
LékárnaNa náměstí
🚶 587 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 525 m (6 min)
Mateřská školaPoupátko
🚘 1 925 m (4 min)
SportovištěTenis
🚘 1 394 m (3 min)
Hřiště
🚶 317 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.