Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Kolešovice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kolešovice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kolešovice, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyKolešovice - Kolešovice, Středočeský kraj

Kolešovice - Kolešovice, Středočeský kraj

chata za týden: léto 14.900 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Heřmanov v oblasti Střední Čechy: 1 ložnice, max. 5 osob.chata za týden: léto 14.900kč. Na naší farmě Šťastná Zahrádka tvoříme ráj nejen pro sebe, ale i pro lidi, kteří se u nás chtějí ubytovat - www. stastnazahradka. cz Pokud rádi trávíte dovolenou netradičně, využijte k odpočinku a načerpání nových sil naši Maringotku nad Jezírkem. Můžete relaxovat v houpací síti s knihou, hrát šachy pod ořešákem, či jen poslouchat zvuky přírody. Děti zde najdou své vyžití. Čeká na ně obrovské pískoviště se skluzavkou, ale nejdříve musí zdolat velkou hroudu hlíny pomocí dřevěného žebříku. Odpočinout si mohou v dětské chatě s gaučíkem, kuchyňkou, domečkem pro panenky a tabulí na křídy. Nebo mohou pozorovat a objevovat život v jezírku a na louce.

Při horkých letních dnech se můžete zchladit v našem nově postaveném koupacím jezírku nebo opalovat se na molu. A také popovídat si s naším párečkem vážek, Karlem a Karlem.

Parametry nemovitosti

NázevMaringotka nad jezírkem
Ložnice1 ložnice
MěstoHeřmanov
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 5 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.