Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 15 m² bez realitkyČimická, Praha - Kobylisy

Určeno ke spolubydlení
Čimická, Praha - Kobylisy
Měsíční nájemné5 900 Kč


Nabízíme k pronájmu pokoj pro jednu osobu v luxusně zařízeném, kompletně zrekonstruovaném bytě 2+1. Na zemi jsou v pokojích nově vybroušené a lakované parkety, plastová okna,nová kuchyň s myčkou, lednicí, vestavěnou troubou a sklokeramic. deskou. Velikost pokoje je 5,4 x 2,7 metru.Z kuchyně východ na zahradu přes balkón. V bytě bydlí jeden pár, studenti VŠ - medicína a filozofie. V bytě se nekouří, to je když tak možné na balkoně či v zahradě :) Každý pokoj má samostaný vchod, pokoj je bez nábytku. Jedná se o zrekonstruovaný rodiný dům, kde jsou tři samostatné bytové jednotky. Byt je cca 5 minut od stanice metra Kobylisy. Výborná je i dostupnost v noci, od muzea autobusem 16 minut. V celém bytě je rychlý Wifi internet.

We are offering nice room for one person in completely renewed flat 2+1. Wooden floor, plastic windows, new kitchen - dishwasher, fridge and so on. The diameter of the room is 5,4 x 2,7 meters. Part of the flat is also garden, where you could go through the kitchen. Two students live in the second room. It is non-smoking flat, but it is possible to smoke on balkony or in the garden :) That is calm house with three flats, one on each floor. Flat is 5 minutes far from underground station Kobylisy. Flat is also easy reachable at night from the center. Fast wifi available in the whole flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81165
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha15
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.