Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 114 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Svitákova, Praha - StodůlkyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 20 m²
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 190 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jsem přímý majitel a z rodinných důvodů prodám krásný, prostorný byt 4+kk, 114m2 + balkón 19,6m2, 2 koupelny a 2x WC, komora v bytě, sklep. Byt je v novostavbě v 1. patře s výtahem. Je velmi pěkně řešený a krásně zařízený. Luxusní kuchyňská linka je dělaná na míru včetně všech spotřebičů a vinotékou v hodnotě 350tis. V bytě jsou nadstandardní bezfalcové dveře - bílý lesk a do obýváku jsou dvoukřídlé - matné sklo. Na podlahách je vinyl a v koupelnách a WC je dlažba, na balkóně je podlaha ze sibiřského modřínu. V bytě je komora a na míru vestavěné velmi pěkné skříně napůl zrcadlové v chodbě, v pokojích i v ložnici. Obývací pokoj s kuchyní je velmi prostorný a dobře řešený. Byt je velmi světlý - orientace jihovýchod a má krásný výhled. Je tichý ani nevíme, že máme sousedy. K bytu náleží velký zděný sklep 9m2, který je hned u parkovacího místa viz foto. Britská čtvrt je velmi oblíbená část Stodůlek vzhledem k možnosti využití dětských hřišť, venkovní posilovny, parků, ale i obchodů a restaurací. Metro je pár kroků od domu cca 3 min. Letiště je 10 min autem. Je možnost nechat kompletně zařízené nebo částečně zařízený i nezařízený dle domluvy. Cena k jednání je 14 900 000,-. Praha 5 - Stodůlky, ulice Svitákova. RK nevolejte pouze vážný zajemci prosím. Děkuji

I am the direct owner and for family reasons I am selling a beautiful, spacious 4+kk apartment, 114m2 + balcony 19.6m2, 2 bathrooms and 2 toilets, a storage room in the apartment, cellar. The apartment is in a new building on the 1st floor with an elevator. It is very nicely designed and beautifully furnished. The luxurious kitchen is custom-made and includes all appliances and a wine cellar worth 350,000 CZK. The apartment has high-quality door - white gloss and the living room has double-winged doors - frosted glass. There is vinyl flooring throughout the apartment and tiles in the bathrooms and toilets, and the balcony has flooring made of Siberian larch. The apartment has a storage room and custom-made, very nice, half-mirrored wardrobes in the hallway, bedrooms, and the bedroom. The living room with the kitchen is very spacious and well-designed. The apartment is very bright - southeast orientation and has a beautiful view. It is quiet, we don't even know we have neighbors. The apartment includes a large brick cellar of 9m2, which is right next to the parking spot as seen in the photo. The British Quarter is a very popular part of Stodůlky due to the possibility of using playgrounds, outdoor gyms, parks, as well as shops and restaurants. The metro is a few steps away from the house, about 3 minutes. The airport is 10 minutes away by car. It is possible to leave it fully furnished or partially furnished or unfurnished, according to agreement. The negotiable price is 14,900,000 CZK. Prague 5 - Stodůlky, Svitákova Street. Please only serious inquiries, do not call real estate agents. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu811751
Dispozice4+kk
Dostupné od8. 11. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha114
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 20 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 289 m (3 min)
PoštaZásilkovna
🚶 154 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 182 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 1 706 m (4 min)
RestauraceTUTO Bistro
🚶 129 m (2 min)
LékárnaLékárna Stodůlky
🚘 1 206 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Kuncova
🚘 1 768 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 757 m (9 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚘 1 668 m (5 min)
Hřiště
🚶 141 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.