Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyKe křížku, Kladno - Dubí u Kladna, Středočeský kraj

Ke křížku, Kladno - Dubí u Kladna, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 12 m² • Sklep 4 m²
Cena5 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 841 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Objevte nové byty 2+kk v nejmodernější čtvrti u Prahy. Byty mají prostorné balkony nebo terasu s venkovním světlem. Uvnitř jsou francouzská okna, díky kterým je interiér maximálně prosluněný. Půdorysy jsou promyšlené s ohledem na dostatek úložného prostoru. Například přípojka na pračku je umístěná v chodbě, což umožňuje více prostoru v koupelně. Byty mají holé stropy, které jsou perfektním základem pro vybavení interiéru v moderním loftovém designu a podporují vzdušnost. V ceně jsou vinylové podlahy v přírodním dekoru dřeva, chytře umístěné značkové zásuvky i vypínače v různých barvách, v koupelně jsou velkoformátové obklady i dlažba v dekoru kamene a moderní značková sanita. K bytu můžete získat parkování v garáži i se sklepní kójí hned u parkovacího místa nebo můžete parkovat venku u domu.

Nová čtvrť ICON Park se nachází v Dubí přibližně 10 minut od letiště Václava Havla a leží strategicky mezi dvěma dálnicemi, které se připojují na Pražský okruh. Během 5 minut se dostanete i do vedlejšího Kladna, kde jezdí autobusy i vlaky přímo do Prahy. Projekt leží u vlakového nádraží, které bude připojeno na budoucí rychlovlak vedoucí do nové obchodní čtvrti na Masarykově nádraží a bude zastavovat na všech linkách metra i na letišti. Na letiště se pak dostanete do 20 minut a do centra Prahy do 30 minut. Budoucí rozvoj lokality Vám zaručí nejen ideální místo pro život, ale také skvělou investiční příležitost.

V moderní čtvrti bude kompletně nová infrastruktura a najdete tam vše potřebné a něco navíc. Za dveřmi budete mít park se zelení a relaxační zónu, kde budou pěší cesty perfektní pro procházky nebo běhání. Nechybí ani hřiště pro děti a dokonce i venkovní posilovna. Součástí parku bude i budova s dalším občanským vybavením jako je mateřská škola, obchod a příjemná kavárna. To vše bude uvnitř projektu mezi budovami.

Projekt ICON Park může konkurovat svým vybavením a designem mnoha novým pražským čtvrtím a navíc díky příznivému budoucímu rozvoji získáte jistotu zhodnocení nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu811760
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 11. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 12 m²
Parkování
Garáž
Sklep 4 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDubí
🚶 181 m (2 min)
PoštaKladno 3
🚶 488 m (6 min)
ObchodCOOP
🚘 3 625 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 671 m (9 min)
RestauraceU Holečků
🚘 7 444 m (14 min)
LékárnaEUC
🚘 4 670 m (8 min)
ŠkolaStřední odborná škola a Střední odborné učiliště
🚘 1 035 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 192 m (2 min)
SportovištěSportovně-kulturní sdružení
🚘 2 739 m (5 min)
Hřištěškolní hřiště
🚘 7 819 m (13 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.