Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyHalasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Halasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné9 660 Kč

+ Poplatky za služby490 Kč
+ Poplatky za energie2 350 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Pronajmu byt 1+kk po rekonstrukci ve velmi dobrém stavu. Nové rozvody elektřiny a vody. Byt je situován v 11 patře bytového domu. V ceně bytu jsou i sklepní prostory. V bytu je k dispozici šatní skříň. V blízkosti bytu je sportovní vyžití v hale Tesla Brno (sauna, plavecký bazén atd.), v blízkém okolí je spousta služeb a obchodů( Lidl, Albert, KIK atd.) a poliklinika. Do centra lze dorazit za cca 10-15 minut MHD. Velkou výhodou je také blízká příroda s možnosti sportu nebo relaxace. Dům je po kompletní revitalizaci, stoupací vedení (voda, odpady), fasáda vč. zateplení, plastová okna, 2x nový výtah. Jedná se o klidnou lokalitu. Byt je vhodný pro maximálně 2 osoby bez zvířat a dětí. Spotřeba energií a služby jsou nastaveny pro jednu osobu. Za další osobu se doplácí 600,-kč.

I am renting a 1+kk apartment after reconstruction in very good condition. New electricity and water distribution. The apartment is located on the 11th floor of an apartment building. The price of the apartment includes cellar spaces. There is a wardrobe available in the apartment. There is sports facilities in the vicinity of the apartment, such as the Tesla Brno hall (sauna, swimming pool, etc.), and plenty of services and shops (Lidl, Albert, KIK, etc.) and a polyclinic. It is possible to reach the city center by public transport in approximately 10-15 minutes. Another great advantage is the nearby nature with opportunities for sports or relaxation. The building has undergone complete revitalization, including rising water and waste pipes, facade with insulation, plastic windows, 2 new elevators. It is a peaceful location. The apartment is suitable for a maximum of 2 people without pets and children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812073
Dispozice1+kk
Dostupné od12. 1. 2024
Podlaží11
PENBC - Úsporná
Užitná plocha24
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 241 m (3 min)
PoštaBalíkovna Depo Brno 73
🚶 510 m (6 min)
ObchodPečivo Manukyan
🚶 177 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 269 m (6 min)
RestauraceSalve
🚶 153 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 229 m (3 min)
ŠkolaSoukromá základní škola Lesná
🚶 665 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Šrámkova 1
🚶 400 m (5 min)
SportovištěTJ Tesla
🚶 346 m (4 min)
Hřiště
🚶 382 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.