Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyPolská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Polská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 2 m² • Sklep 1,5 m²
Měsíční nájemné10 490 Kč

+ Poplatky za služby3 990 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk (46 m²) s balkónem, v zatepleném domě s plastovými okny v Ostravě-Porubě na ulici Polská - 5 minut chůze od Hlavní třídy.

Byt je čerstvě po kompletní rekonstrukci a připravený pro nového nájemce. V celém bytě jsou nové rozvody elektřiny, sadrokartovnové podhledy, omítky, plovoucí podlahy a interiérové dveře. Prostorná moderní koupelna s velkou vanou. V kuchyni je nová linka s tichými dojezdy, indukční varnou deskou a elektrickou horkovzdušnou troubou vč. digestoře. Pracovní plocha je celá nasvícená LED osvětlením.

Byt se nachází v přízemí domu a je rychle přístupný. Ocení zejména lidé s handicapem, nebo se závratěmi z výšek. Balkón je plně zvenčí zabezpečený.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, zastávky veřejné dopravy a Kaufland. Připojení k internetu přes společnost PODA.

Byt je k dispozici od 1. 1. 2024. Nájem činí 10.490 Kč. Zálohy 3.990 Kč na služby počítány na 2 osoby. Elektřina přímo na nájemníka - není součásti služeb. Kauce 25.000 Kč je vratná po skončení nájemního vztahu.

Hledám spolehlivé nájemníky bez exekucí, se stabilním a dostatečným příjmem na HPP (doložitelným) a referencí z minulého bydlení. Pro více informací nebo prohlídku mě kontaktujte telefonicky - 705 005 178.

RK volat pouze v případě prohlídky s reálným zájemcem.

I rent an apartment 2 + kk (46 sqm) with balcony, in an insulated house with plastic windows in Ostrava-Poruba on Polská street on the ground floor of the house.

The apartment is after complete reconstruction. In the whole apartment there are new electrical wiring, plasterboard ceilings, plaster, floating floors and interior doors. Spacious modern bathroom with large bathtub. The kitchen has a new kitchen in natural wood decor with quiet finishes, induction hob and electric hot air oven incl. extractor hood. The work surface is fully illuminated with LED lighting.

Close to all amenities, public transport stops and Kaufland. Internet connection via PODA.

The apartment is available from 1.1. 2024. Advances on utilities calculated for 2 persons. Electricity directly to the tenant - not part of the utilities. Deposit 25.000 CZK is refundable after the end of the lease.

Please do not call RK. Prefer long term lease, minimum 1 year. Non-smoking apartment, no pets. For more information or viewing contact me by message here.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812323
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 1,5 m²
Výtah
Balkón 2 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJižní svahy
🚶 142 m (2 min)
PoštaOstrava 36
🚘 1 665 m (5 min)
ObchodKaufland
🚶 422 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 819 m (10 min)
RestauraceBoombay
🚶 727 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚶 399 m (5 min)
ŠkolaObchodní akademie Poruba
🚶 231 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Ukrajinská
🚶 817 m (10 min)
SportovištěSokol Poruba
🚘 4 264 m (7 min)
Hřiště
🚶 654 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.