Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 93 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

V Olšinách, Praha - StrašniceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 7,5 m²
Cena12 225 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel nabízím byt v OV s dispozicí 3+1 v posledním 3. patře cihlového viladomu z roku 1923, kousek od metra Strašnická. V domě bez výtahu jsou pouze 4 bytové jednotky. Dům i byt jsou po kompletní rekonstrukci z roku 2021.

Byt má vynikající orientaci. Vzdušný obývací pokoj s vysokým stropem je orientován na jih a západ. Na západ je i plně vybavená kuchyň a prosluněný pokoj v patře. Pokoj má balkón, ze kterého je krásný výhled na Bohdalec, Vršovice, Žižkovskou věž.

Z okna ložnice se budete dívat na sever do klidných zahrad okolní vilové zástavby.

Topení a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel Bosch. Na podlahách je lepený vinyl a dlažba. Pochozí vrstva balkónu je ze dřevoplastu. Dřevěná okna značky Vekra/Velux.

Úložný prostor v bytě zajišťuje vestavěná skříň podél celé stěny ložnice. Dále vestavěný botník před vchodovými dveřmi a kumbál, do nehož se vchází z pokoje v patře.

K bytu náleží vlastní parkovací stání v soukromém dvoře. K užívání obyvatelům domu slouží zahrádka, kde je možné v létě grilovat, a zahradní domeček s verandou a posezením. V domečku možno uskladnění sportovního vybavení či nářadí.

Adresa se nachází 200 metrů od stanice metra "A" Strašnická, 30m od zastávky tram Průběžná (22, 7, 19, 175) a 100m od zastávky Na hroudě (26, 91, 97, 99, 154, 188, 901, 906) . V okolí je veškerá občanská vybavenost.

Odkup části vybavení dle dohody v případě zájmu.

RK prosím nevolat!

As a direct owner, I offer a 3+1 apartment in OV with a layout on the top floor of a brick villa from 1923, just a short walk from Strašnická metro station. There are only 4 residential units in the building, which has no elevator. Both the house and the apartment have undergone a complete renovation in 2021.

The apartment has excellent orientation. The airy living room with high ceilings is facing south and west. The fully equipped kitchen and sunlit room on the upper floor are also facing west. The room has a balcony with a beautiful view of Bohdalec, Vršovice, and the Žižkov Tower. From the bedroom window, you will have a view to the north of the peaceful gardens surrounding the nearby villas.

Heating and hot water are provided by a Bosch gas boiler. The floors are covered with glued vinyl and tiles. The balcony has a walkable layer made of wood-plastic composite. The wooden windows are from the Vekra/Velux brand.

The apartment offers storage space in the form of a built-in wardrobe along the entire wall of the bedroom. Additionally, there is a built-in shoe cabinet in front of the entrance door and a storage room accessed from the upper floor room.

The apartment includes a private parking space in a private courtyard. The residents of the building have access to a garden where it is possible to barbecue in the summer, as well as a garden house with a veranda and seating area. The garden house can be used to store sports equipment or tools.

The address is located 200 meters from Strašnická metro station and 30 meters from the Průběžná tram stop. There is all necessary amenities in the vicinity.

Partial purchase of furnishings is possible upon agreement if interested.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812419
Dispozice3+1
Dostupné od12. 11. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha93
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 7,5 m²
MHD 1 minuta pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrůběžná
🚶 122 m (1 min)
PoštaPraha 10 – Balíky
🚶 756 m (9 min)
ObchodMaso Jakub
🚶 160 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 397 m (5 min)
RestauraceAo Xiang
🚶 224 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 94 m (1 min)
Škola
🚶 373 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 729 m (9 min)
SportovištěGutovka
🚶 369 m (4 min)
Hřiště
🚶 285 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.