Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 62 m² bez realitkyŘícmanice - Řícmanice, Jihomoravský kraj

Řícmanice - Řícmanice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 6,3 m² • Sklep 23 m² • Terasa 22,6 m²
Cena4 880 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 696 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


AKTUALIZACE - VĚTŠÍ POZEMEK, NOVÁ CESTA - STEJNÁ CENA - 912 m2 s krásným výhledem

Pouštíme do světa náš milovaný Hobití domeček u lesa v Řícmanicích. Přesouváme se na Vysočinu a naše skvělé bydlení se zahradou rádi přenecháme někomu, kdo ocení kvality tohoto úžasného místa. S lesem za zády, s výhledem, nad klidnou vesnicí s veškerou potřebnou vybaveností (obchod, školka, koupaliště, kluziště), bez rizika nových staveb v okolí, s výbornou dostupností 6 km od Brna (do Obřan, do středu je to 14:)

Prostorná ložnice s kulatým oknem, pracovna / dětský pokoj s výhledem na jihovýchod a obytná kuchyně. Dostatek světla, přírodní dřevěné povrchy ošetřené pouze přírodními oleji, podlahy pokrývá marmoleum a v koupelně kvalitní dlažba. Krbová kamna dům za chvilku krásně vytopí, v každé místnosti jsou sálavé mramorové topné infra panely se samostatným termostatem, v kuchyni a koupelně je navíc podlahové topení, takže lze také plnohodnotně temperovat / topit elektřinou. Voda je z vlastního vrtu, ve velmi dobré kvalitě a chuti.

Zastavěná plocha je 62 m2 užitná 40 m2, promyšlená dispozice a navíc velká garáž 23 m2 používaná jako sklad všeho sezónního. Prosluněná jižní terasa poskytuje dostatek soukromí, větší přesahy střechy zajistí dobrou pohodu a to, že se domeček v létě nepřehřívá. K disposici máme návrh rozšíření domu o velký obytný prostor se zimní zahradou a koupací jezírko.

Dům prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí a přestavbou v roce 2019 - celé vnitřní uspořádání, stropy včetně zateplení, kompletní rozvody, omítky, podlahy, vytápění, koupelna, kuchyně. Vnější podoba a zateplení čeká na nového majitele - lze využít dotaci „nová zelená úsporám“ na zateplení (až 1 mil Kč předem), s vyřízením dotace můžeme pomoci. Dům je ve svahu, příjezd po obecní komunikaci a 150 m k domu po lesní cestě. Výhodou je prostorná garáž vhodná také jako sklad nebo k přestavbě na další obytný prostor - studio, dílnu, atelier…

K domu patří pozemek 912 m2, otevřený na jih, svažující se k východu, kde můžete zahradničit, pěstovat ovoce, sbírat ořechy, dělat oheň, relaxovat... Klid, soukromí, bezpečí, minimum sousedů v dobré vzdálenosti. Kolem jsou krásné lesy, přírodní a historické památky, jeskyně Moravského krasu a další turistické cíle. 400 metrů od domu je palouček Nad arboretem s velkými borovicemi a o 300 metrů dál studánka Prosba lesa a mnoho dalších míst na procházky.

Prodáváme bez RK - Cena je 4.880.000 Kč. Vzhledem k lesní cestě je možné žádat o úvěr pouze s jinou zástavou. Zájemců je hodně, vaše nabídka ceny může být rozhodující. Děkujeme za sdílení. Richard Pochylý

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812654
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 3. 2024
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
Plocha pozemku912
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 6,3 m²
Sklep 23 m²
Garáž
Terasa 22,6 m²
Parkování
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘícmanice
🚶 666 m (8 min)
PoštaBílovice nad Svitavou
🚘 3 517 m (7 min)
ObchodPotraviny David
🚶 681 m (8 min)
BankaPoštovní spořitelna
🚘 11 737 m (18 min)
RestauraceU Lajcmanů
🚶 689 m (8 min)
LékárnaLékárna Bílovice
🚘 3 501 m (8 min)
ŠkolaZŠ Bílovice nad Svitavou
🚘 3 528 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Řícmanice
🚘 847 m (3 min)
SportovištěDětská jezdecká škola Šemík
🚘 1 725 m (6 min)
HřištěU Sovy
🚘 1 102 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.