Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKrumlovská, Praha - Michle

Krumlovská, Praha - MichleMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 3,5 m²
Cena8 580 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 387 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt o dispozici 2+KK s balkonem a krásným výhledem do dalekého okolí Kunraticko-michelského lesa je umístěn v 5. patře moderního bytového domu s výtahem, 24/7 ostrahou, společným upraveným zeleným vnitroblokem a podzemním parkováním, kde je k bytu vyhrazeno 1 parkovací místo. Architektonicky zdařilý dům v pěkně zelené čtvrti s mnoha dětskými hřišti má výhodnou polohu u stanice metra Kačerov a Budějovická.

Účelná dispozice bytu v 5. podlaží se skládá z obývacího pokoje s východně orientovaným balkonem a plně vybavenou kuchyní, ložnice s oddělenou šatnou s vestavenými policemi, koupelny s podlahovým topením (vanou, umyvadlem a WC, včetně pračky a sušičky značky Miele), a dále z předsíně s vestavenou prostornou skříní.

Bytový dům byl vystavěn dle návrhu renomovaného prof. akad. arch. Petra Keila v roce 2007 za použití kvalitních materiálů. Interiér bytu je plně vybaven a v šatně a v předsíni je zhotoven nábytek na míru. Podlahy jsou dřevěné a v koupelně je použita dlažba, interiérové dveře jsou z předsíně do ložnice dřevěné a z předsíně do kuchyně jsou dřevěné vyplněné mléčným sklem, okna lze zastínit zatemňovacími závěsy a žaluziemi. Dostatek úložné plochy poskytují vestavěné úložné prostory na míru v prostorné šatně a předsíni. Kuchyně je plně vybavena včetně sklokeramické varné desky, americké lednice, myčky nádobí, trouby a digestoře. Vytápění je centrální.

Kupní cena zahrnuje garážové stání, veškeré vybavení bytu včetně spotřebičů a právní služby.

Boční jednosměrná ulice vede nedaleko stanic metra C Kačerov (pouze cca 4 minuty chůze) a Budějovická nebo železniční zastávky Praha-Kačerov, jen 100 metrů od vchodu domu je autobusová zastávka Lísek (linky číslo 117, 193, 203 a 904), autem se lze rychle napojit na magistrálu a Jižní spojku. V bezprostřední blízkosti domu funguje mateřská škola, v pohodlném dosahu je také základní škola i gymnázium, poliklinika, nákupní centrum a několik restaurací a kaváren včetně sportovišť (např. Balance Club Brumlovka, Beach Volleyball a další).

Celou oblast zpříjemňuje rozlehlý Kunraticko-michelský les s mnoha turistickými i cyklistickými stezkami.

Podlahová plocha bytu je 55,05 m2 a balkon 3,50 m2.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaši zprávu!

The apartment of 2+KK with a balcony and a beautiful view of the distant surroundings of the Kunraticko-Michel forest is located on the 5th floor of a modern apartment building with a lift, 24/7 security, a common landscaped green courtyard and underground parking, where 1 parking space is reserved for the apartment. Architecturally successful building in a nice green area with many playgrounds is conveniently located near the metro station Kačerov and Budějovická.

The efficient layout of the apartment on the 5th floor consists of a living room with an east-facing balcony and a fully equipped kitchen, a bedroom with a separate dressing room with built-in shelves, a bathroom with underfloor heating (bath, sink and toilet, including a Miele washing machine and dryer), and a hallway with a built-in spacious wardrobe.

The apartment house was built according to the design of the renowned prof. akad. arch. The interior of the apartment is fully equipped and the furniture in the wardrobe and hallway is made to measure. The floors are wooden and in the bathroom tiles are used, the interior doors from the hall to the bedroom are wooden and from the hall to the kitchen are wooden filled with milk glass, the windows can be shaded with blackout curtains and blinds. Ample storage space is provided by custom built-in storage in the spacious closet and hallway. The kitchen is fully equipped including ceramic hob, American fridge, dishwasher, oven and extractor hood. Central heating.

The purchase price includes garage parking, all furnishings including appliances and legal services.

The side one-way street leads near the metro stations C Kačerov (only about 4 minutes walk) and Budějovická or the railway station Prague-Kačerov, just 100 meters from the entrance of the house is the bus stop Lísek (lines number 117, 193, 203 and 904), by car you can quickly connect to the main highway and Jižní spojka. In the immediate vicinity of the house there is a kindergarten, a primary school and a gymnasium, a polyclinic, a shopping centre and several restaurants and cafes, including sports facilities (e.g. Balance Club Brumlovka, Beach Volleyball and others).

The whole area is made pleasant by the vast Kunraticko-Michel forest with many hiking and cycling trails.

The floor area of the apartment is 55.05 m2 and a balcony of 3.50 m2.

If you are interested in this property, feel free to contact me via messages. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing. I look forward to your message!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812782
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 11. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3,5 m²
Garáž
Výtah
MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLísek
🚶 25 m (0 min)
PoštaPraha 46
🚶 831 m (10 min)
ObchodCovertia
🚶 266 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 617 m (7 min)
RestauraceČervená cibule
🚶 244 m (3 min)
LékárnaLékárna Rodvinovská
🚶 88 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Budějovická
🚶 420 m (5 min)
Mateřská školaEliáš
🚶 714 m (9 min)
SportovištěTC LTC Praha
🚶 741 m (9 min)
Hřiště
🚶 171 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.