Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 84 m² bez realitkyŠevčíkova, Praha - Žižkov

Ševčíkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem prostorného bytu 2+1 84m2 v atraktivní lokalitě na rozhraní Vinohrad a Žižkova v ul. Ševčíkova, 5min chůze od nám. Jiřího z Poděbrad a Riegrových sadů. Byt se nachází v klidném domě ve 4p s výtahem, má vysoké stropy a skládá se z dvou nepr. pokojů, kuchyně, koupelny a předsíně. Byt je část. zařízen - kuch. linka, skl. deska s troubou, lednice, pračka, skříň, postele. Na zemi dubové parkety, plovoucí podlaha a v koupelně mramor, možnost kab. TV a internetu. V místě veškerá obč. vybavenost, park Riegrovy sady 2min, výborné dopravní spojení M-A, C Muzeum 8min chůze, M-C Hlavní nádraží 6min chůze, M-A J. z Poděbrad 5min, tram s nočními spoji 3min chůze, Václavské nám 8min pohodové chůze. Vřele doporučuji

Attractive flat in very attractive area. 2 bedrooms, kitchen, bathroom, hall. Very good accessibility to public transport. Furnished. 8 min. walk to Venceslav square via beautiful part Riegrovy sady. Shops, restaurants, culture (Palac Akropolis). Top choice for expats.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81344
Dispozice2+1
Podlaží4
Plocha84
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.