Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyJečná, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

Ječná, Hostivice - Litovice, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Poplatky za energie1 400 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk o obytné ploše 54m2 s balkonem (3,6m2), ve 4. patře bytového komplexu Hostivice-jih. Dispozice bytu, vstupní chodba vedoucí do ložnice a do koupelny s vanou a společnou toaletou. Z chodby je vstup do jihovýchodně orientovaného obývacího pokoje s otevřeným balkonem s výhledem do zeleně kopce a kuchyňského koutu vybaveného vestavěnou lednicí, troubou a myčkou. Areál Hostivice-jih se nachází na hranici katastrální území Chýně, Chrášťany a Hostivice v rovinatém terénu v bezprostřední blízkosti chráněné přírodní památky Hostivické rybníky. Obec má dobré dopravní spojení na metro B Zličín (7 minut autobusem na metro B Zličín) - autobusy 347 a 358 zastavují nedaleko bytového komplexu (zastávka Chýně Žitná). Větší občanskou vybavenost naleznete v sousední Chýni (škola, školka, restaurace, menší obchody) a plnou občanskou vybavenost v centrální části Hostivice.

Renting a 2+kk apartment with a living area of 54m2 with a balcony (3.6m2), on the 4th floor of the Hostivice-jih housing complex. Layout of the apartment, entrance hall leading to the bedroom and bathroom with bathtub and shared toilet. From the corridor there is an entrance to the south-east oriented living room with an open view balcony to a green hill and a kitchenette equipped with a built-in fridge, oven and dishwasher. The Hostivice-jih area is located on the border of the cadastral territories of Chýně, Chrášťany and Hostivice in flat terrain in the immediate vicinity of the protected natural monument Hostivické rybníky. The village has good transport connections to metro B Zličín (7 minutes by bus to metro B Zličín) - buses 347 and 358 stop near the apartment complex (Chýně Žitná stop). You will find more civic amenities in the neighboring Chýni (school, kindergarten, restaurants, smaller shops) and full civic amenities in the central part of Hostivice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu813515
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDChýně, Žitná
🚶 225 m (3 min)
PoštaChýně
🚘 1 863 m (3 min)
Obchod
🚘 1 253 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 404 m (7 min)
RestauracePivovarský dvůr
🚘 1 217 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚘 4 378 m (6 min)
Škola
🚘 1 577 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 749 m (3 min)
Sportoviště
🚘 2 557 m (4 min)
Hřiště
🚶 294 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.