Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 3920 m² bez realitky379, Velká Bíteš - Velká Bíteš, Kraj Vysočina

379, Velká Bíteš - Velká Bíteš, Kraj VysočinaMHD 6 minut pěšky
Cena11 720 800 KčUšetříte 1 960 000 Kč13 680 800 Kč

Tato nemovitost již od 49 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme velice lukrativně umístěný pozemek o celkové výměře 3 920 m2 v obci a katastrálním území Velká Bíteš. Pozemek se nachází v ulici Tišnovská ve směru k budoucímu obchvatu Velké Bíteše.

Pozemek bude během jara 2024 napojen k síti EG. D, a. s. prostřednictvím dvou samostatných elektro přípojek, ke kterým již existuje kompletní projekt a jsou uhrazeny veškeré potřebné náklady a to vč. již připravené Smlouvy o připojení k hladině nízkého napětí 3x400 V AC. Dále bude pozemek vybaven dvěma prostupky na silnici vedoucí od Velké Bíteše na napojení se silnicí číslo 379, což v budoucnu umožní případné rozdělení na dva samostatné pozemky. Vodu je třeba řešit vlastním vrtem, prameny vody na pozemku jsou, viz. Přiložená mapa. Odpad je nutno řešit pomocí ČOV do vlastní kanalizace.

Pozemek jako takový je dle stávajícího Územního plánu veden jako orná půda. Žádost o změnu využití pozemku byla zaslána na příslušný úřad v roce 2021.

Z projektové dokumentace návrhu pro nový Územní Plán města Velká Bíteš určené pro veřejné jednání, které proběhlo v letošním roce lze zjistit, že výše uvedená žádost o změnu využití pozemku byla úřadem akceptována a na předmětném pozemku je navržena zastavitelná plocha VD - Plocha výroby a skladování, výroba drobná a služby ozn. jako Z 186, detailní definice využití Z 186 je nedílnou přílohou nabídky. Takto definovaná zastavitelná plocha je navržena na majoritní části pozemku vyjma definovaného koridoru ochranného pásma elektrického vedení VVN (viz přiložené foto). Toto ochranné pásmo se nachází na samotném horním úpatí tohoto pozemku.

Poslední dohad schválení nového Územního plánu je plánován na červen 2024.

Cena pozemku: 2 990,- CZK/m2, při férovém jednání sleva možná

We are selling a very lucrative plot of land with a total area of 3,920 m2 in the village and cadastral area of Velká Bíteš. The plot is located on Tišnovská Street, towards the future bypass of Velká Bíteš.

The plot will be connected to the EG. D, a.s. network during spring 2024 through two separate electrical connections, for which a complete project already exists and all necessary expenses have been paid, including the prepared Contract for Connection to Low Voltage Level 3x400 V AC. Furthermore, the plot will be equipped with two access points to the road leading from Velká Bíteš to the connection with road number 379, which will allow potential division into two separate plots in the future. Water needs to be solved through a private well, as there is a water source on the plot. Waste needs to be handled through an on-site wastewater treatment plant.

According to the current Land-Use Plan, the plot is classified as arable land. A request for a change in land use was submitted to the relevant authority in 2021.

From the project documentation for the new Land-Use Plan of the city of Velká Bíteš, designated for public consultation, which took place this year, it can be determined that the aforementioned request for a change in land use was approved by the authority, and a buildable area VD - Production and Storage Area, Small-Scale Production, and Services, marked as Z 186, is proposed on the subject plot. The detailed definition of the use of Z 186 is an integral attachment to the offer. This defined buildable area is proposed on the majority of the plot, except for the defined corridor of the protective zone of the VVN electrical line (see attached photo). This protective zone is located on the upper slope of the plot itself.

The final approval of the new Land-Use Plan is planned for June 2024.

Price of the plot: 3,490,- CZK/m2, discount possible with a fair and reasonable negotiation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu813900
Plocha pozemku3 920
Typ pozemkuKomerční
Dostupné od1. 4. 2024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelká Bíteš, samota
🚶 550 m (7 min)
PoštaVelká Bíteš
🚘 985 m (1 min)
ObchodCyril Jeřábek
🚘 1 078 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 112 m (2 min)
RestauraceBožský Burger
🚶 403 m (5 min)
LékárnaAura
🚘 1 580 m (3 min)
Škola1. stupeň ZŠ
🚶 694 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Masarykovo náměstí
🚘 1 174 m (2 min)
SportovištěBowling Bar
🚘 1 357 m (2 min)
Hřiště
🚘 1 094 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.