Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 220 m² bez realitkyZelená, Statenice - Statenice, Středočeský kraj

Zelená, Statenice - Statenice, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Parkování • Garáž
Cena21 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 89 060 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej velmi dobře udržovaného domu 4+1 v klidné lokalitě.

Tento prostorný dům se nachází v tiché části obce Statenice (areál Statenický Mlýn) a nabízí ideální bydlení pro rodinu. Dispozice domu je 4+1, což znamená, že se jedná o čtyři pokoje a jeden obývací pokoj spojený s kuchyní. Dům je postaven z cihel a jeho stav je velmi dobrý, což zaručuje kvalitní a bezproblémové bydlení.

Tato nemovitost je ve vlastnictví soukromé osoby, což znamená, že se jedná o osobní vlastnictví. Dům je nevybavený, což poskytuje novým majitelům možnost jej zařídit podle svých představ a vkusu.

Energetická náročnost budovy je označena štítkem D, což znamená, že je energeticky efektivní a zároveň nenáročný na provoz.

Celková plocha domu činí 220 metrů čtverečních a k tomu patří také pozemek o rozloze 600 metrů čtverečních. V rámci pozemku je také zajištěno parkování, a to v garáži, která je součástí nemovitosti.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorný a kvalitní dům v klidné lokalitě. Pokud máte zájem o prohlídku nebo máte nějaké dotazy, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Těším se na vaše zájem!

Sale of a very well-maintained 4+1 house in a quiet location.

This spacious house is located in a quiet part of the village Statenice (Statenice Mill area) and offers ideal living for a family. The layout of the house is 4+1, which means it has four rooms and one living room connected to the kitchen. The house is built of bricks and its condition is very good, guaranteeing quality and trouble-free living.

This property is privately owned, meaning it is personal property. The house is unfurnished, providing new owners the opportunity to furnish it according to their own preferences and taste.

The energy efficiency of the building is labeled as D, which means it is energy-efficient and also not demanding in terms of operation.

The total area of the house is 220 square meters and it also includes a plot of land with an area of 600 square meters. Parking is also provided within the plot, in a garage that is part of the property.

This property is ideal for those looking for a spacious and high-quality house in a quiet location. If you are interested in a viewing or have any questions, do not hesitate to contact me via messages. I look forward to your interest!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu813922
Dispozice4+1
Dostupné od1. 1. 2024
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha220
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku600
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStatenice, U Kovárny
🚶 532 m (6 min)
PoštaHoroměřice
🚘 3 055 m (6 min)
ObchodŻabka
🚶 555 m (7 min)
Banka
🚘 4 770 m (7 min)
RestauraceStatenický mlýn
🚶 369 m (4 min)
LékárnaLékárna Horoměřice
🚘 2 682 m (5 min)
Škola
🚘 2 671 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 3 516 m (7 min)
SportovištěBowling Modrá Stodola
🚘 2 876 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 537 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.