Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyNárodní, Praha - Staré Město

Národní, Praha - Staré MěstoMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Cena16 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 71 672 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nadstandardně zrekonstruovaný nezařízený klasický byt s množstvím zachovaných původních architektonických prvků, nacházející se ve 3. podlaží historického činžovního domu v samém srdci Prahy, v blízkosti nákupního centra Quadrio, minutu chůze od stanic metra na trasách B a A. Prémiová lokalita pár minut chůze od Václavského náměstí, Národního divadla a vltavského nábřeží.

Interiér tvoří vstupní hala, samostatné WC s umývátkem, technická místnost pro umístění pračky se sušičkou a případně šatníku, dále před obývací pokoj s přípravou pro kuchyň (návrh kuchyně v hodnotě cca 180 tis. Kč od kuchyňského studia, který lze přizpůsobit dle individuálních požadavků, je k dispozici, pořízení kuchyně není součástí nabídky), prostorná ložnice s en-suite koupelnou s vanou, sprchovým koutem a WC.

Na podlahách je kvalitní nová dřevěná parketová podlaha, v koupelně, WC a v technické místnosti je kvalitní velkoformátová dlažba, kombinace opravených původních i nových interiérových dveří v originálním dobovém designu, velká špaletová okna ve výborném stavu, elektrokotel, který slouží k vytápění a ohřevu teplé vody a boiler se zásobníkem na teplou vodu. Elektřina pro celý byt je v režimu nízkého tarifu.

Interiér užitná plocha 70 m2. PENB není k dispozici, proto je uvedeno G.

Renovated unfurnished classic apartment to a high standard with many preserved original architectural elements, located on the 3rd floor of a historic apartment building in the heart of Prague, near the Quadrio shopping center, a minute's walk from metro stations on lines B and A. Premium location a few minutes' walk from Wenceslas Square square, the National Theater and the Vltava embankment.

The interior consists of an entrance hall, a separate toilet with a sink, a technical room for placing a washing machine with a dryer and possibly a wardrobe, and in front of the living room with preparation for the kitchen (kitchen design worth approx. 180 thousand CZK from the kitchen studio, which can be adapted according to individual requirements, is available, the purchase of a kitchen is not part of the offer), a spacious bedroom with an en-suite bathroom with a bath, shower and toilet.

There is a high-quality new wooden parquet floor on the floors, high-quality large-format tiles in the bathroom, toilet and utility room, a combination of repaired original and new interior doors in an original period design, large casement windows in excellent condition, an electric boiler that is used for heating and heating water and a boiler with a hot water tank. Electricity for the entire apartment is in the low tariff regime.

Interior usable area 70 m2. PENB is not available, so G is listed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu814085
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 11. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNárodní třída
🚶 148 m (2 min)
PoštaPraha 01
🚶 726 m (9 min)
ObchodTesco
🚶 86 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 77 m (1 min)
RestauraceI'm coffee I'm sushi
🚶 37 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 0 m (0 min)
ŠkolaUhelný trh
🚶 198 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 469 m (6 min)
SportovištěContours Fitness
🚶 142 m (2 min)
Hřiště
🚶 374 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.