Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyNa Vršíčkách, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
Na Vršíčkách, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Klíčová slova pro toto bydlení: samotář/ka, introvert, bydlení v hotelovém pokoji, útulný, all-in-one, young urban, minimalismus, young working professional, start-up to life, student, expat.

Plně vybavená zcela nová garsoniéra v kompletně vnitřně zrekonstruovaném rodinném domě nedaleko centra Plzně (vedle Techmánie) je k dispozici od 1. týdne v prosinci 2023. Jedná se o útulné, majitelem pečlivě zrekonstruované místo k bydlení pro intenzivně pracujícího jednotlivce, nebo studenta.

V domě se celkem nachází 6 jednotek, zde nabízená jednotka (č. 4) je v 3.NP z celkových tří.

Jednotka je plně vybavená: chodba, kuchyňka se sporákem, troubou, myčkou, lednicí, MW troubou, postel (š 140cm), jídelní stůl, psací stůl, rohová skříň, TV, klimatizace. Koupelna s pěkným sprchovým koutem. Wifi k dispozici společná, popř. možnost zřízení vlastní linky. Energie se nepřepisují, hradíte je majiteli domu, odečty prostřednictvím podružných elektro a vodoměrů. Topení ústřední. Nová pračka a sušička k dispozici v suterénu domu. Před domem k dispozici soukromé parkování dle domluvy s majitelem domu v rámci nájmu.

Místo je klidné, přesto v docházkové vzdálenosti do centra, veškerá občanská vybavenost je k dispozici. Je pravděpodobné, že vás místo zaujme, přijďte na prohlídku, můžete si vybrat z dostupných volných čtyř jednotek, které v tomto termínu (11-12/2023) nabízíme. Nájemce se bude stěhovat do nového. Na fotografiích ještě nejsou některé části vybavení, které budou na místě koncem listopadu 2023.

Jednotka je určena pro bydlení jedné osoby, maximálně dvou osob. Domácí mazlíčci nejsou dovoleni.

Majitel mluví anglicky, německy.

Keywords for this rental apartment: loner, introvert, living in a hotel room, cosy, all-in-one, young urban, minimalism, young working professional, start-up to life, student, expat.

A fully equipped brand-new studio apartment in a completely renovated family house near the center of Pilsen (next to Techmania) is available from the 1st week of December 2023. It is a cozy place carefully reconstructed by the owner for living for an intensely working individual or a student.

There are a total of 6 units in the house, and the offered unit (No. 4) is on the 3rd floor out of three floors.

The unit is fully equipped: small hallway, kitchenette with stove, oven, dishwasher, fridge, microwave oven, bed (140cm wide), dining table, desk, corner wardrobe, TV, airconditioning unit. Bathroom with a nice shower. A shared Wifi is available, or the possibility of setting up your own line. Utilities are not transferable, you pay them to the owner of the house directly, readings through secondary electricity and water meters. Central heating. New washing machine and dryer available in the basement of the house. Private parking in front of the house is available by agreement with the owner and is included in the rent.

The location is peaceful, yet within walking distance to the center, all amenities are available. It is likely that you will be charmed by the place, come and see, you can choose from the available four units that we offer in this time period (11-12/2023). The tenant will be moving into a new place. Some parts of the equipment that will be in place by the end of November 2023 are not yet shown in the photos.

The unit is intended for one person to live, a maximum of two people. Pets are not allowed.

The owner speaks English, German.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu814112
Dispozice1+kk
Dostupné od4. 12. 2023
Podlaží3
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha24
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDJižní Předměstí
🚶 148 m (2 min)
PoštaPlzeň 13
🚶 767 m (9 min)
ObchodJIP PLUS
🚶 376 m (5 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 534 m (6 min)
RestauracePuri-Puri
🚶 311 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 447 m (5 min)
Škola2. základní škola
🚶 466 m (6 min)
Mateřská škola24. mateřská škola Plzeň
🚶 339 m (4 min)
SportovištěKrav Mága gym
🚶 640 m (8 min)
Hřiště
🚶 730 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.