Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyŠpitálka, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Špitálka, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 9 m² • Sklep 10 m²
Cena7 390 000 KčUšetříte 1 110 000 Kč8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 341 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného a slunného bytu 3+1 v domu z první republiky.

Tento velmi dobře udržovaný byt (jehož citlivá rekonstrukce proběhla okolo r. 2016 - původní parkety i dveře v interiéru) je k dispozici k prodeji. Jedná se o prostorný a světlý byt (V-JZ) o celkové ploše 80 metrů čtverečních (+ 9 m2 balkon), který se nachází ve čtvrtém patře šestipodlažní cihlové budovy. Součástí vlastnictví je i podíl na sklepě (cca 10 m2) a zahradě (cca 14 m2).

Byt nabízí skvělou dispozici 3+1, což znamená, že se skládá z tří samostatných neprůchozích pokojů a prostorné kuchyně. Byt je vyklizený a nachází se v něm vše potřebné (kuchyň vč. všech spotřebičů, vestavěné skříně, knihovna 5x3 m) + je čerstvě vymalován, což znamená, že se můžete ihned nastěhovat.

Dům je po celkové rekonstrukci (dokončeno 2022) a je mj. vybaven novým proskleným výtahem nebo novou společnou kotelnou (teplota v bytu se regulujete samostatně). Parkování je k dispozici před domem, parkovací zóna C. Za domem ve vnitrobloku se nachází oplocená zahrada, která patří pouze k domu. Na společném účtu SVJ je aktuálně cca 500 tis. Kč.

Byt je situován v lokalitě s dobrou dostupností a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti (v okruhu cca 300 m se nachází zastávky MHD Körnerova/Masná, Hypermarket Albert, boxy zásilkovny nebo sběrný dvůr).

Z bytu je také přístup na balkón o ploše 9 metrů čtverečních, kde si můžete vychutnat své ranní kávy s výhledem na Hády. Na společné zahradě domu se chystají terénní úpravy s možností posezení s grilováním.

Pokud hledáte prostorný a dobře udržovaný byt v lokalitě blízko centra (cca 10-15 minut pěšky do centra), neváhejte a kontaktujte mě skrze zprávy. Rád vám poskytnu další informace a domluvím prohlídku. Těším se na vás!

For sale beautiful and sunny apartment 3+1 in a house from the first republic.

This very well maintained apartment (whose sensitive renovation took place around 2016 - original parquet floors and doors in the interior) is available for sale. It is a spacious and bright apartment (E-SW) with a total area of 80 sqm (+ 9 sqm balcony), located on the fourth floor of a six-storey brick building. The ownership also includes a share in the basement (approx. 10 sqm) and garden (approx. 14 sqm).

The apartment offers a great layout of 3+1, which means that it consists of three separate non-interconnecting rooms and a spacious kitchen. The apartment has been cleaned and has everything you need (kitchen including all appliances, built-in wardrobes, 5x3m library) + has been freshly painted, which means you can move in immediately.

The house is completely renovated (completed 2022) and is equipped with, among other things, a new glass elevator or a new shared boiler room (you regulate the temperature in the apartment separately). Parking is available in front of the house, parking zone C. Behind the house in the courtyard there is a fenced garden, which belongs only to the house. On the common account of the SVJ is currently about 500 thousand. CZK.

The apartment is situated in a location with good accessibility and close to all amenities (within a radius of about 300 m there are public transport stops Körnerova/Masná, Hypermarket Albert, mail order boxes or collection yard).

From the apartment there is also access to a balcony of 9 square meters where you can enjoy your morning coffee overlooking the Hady. The common garden of the house is going to be landscaped with a barbecue area.

If you are looking for a spacious and well-maintained apartment in a location close to the centre (about 10-15 minutes walk to the centre), please feel free to contact me via messages. I will be happy to provide further information and arrange a viewing. I look forward to seeing you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu814505
Dispozice3+1
Dostupné od25. 11. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 9 m²
Parkování
Předzahrádka 14 m²
Sklep 10 m²
Výtah
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTkalcovská
🚶 418 m (5 min)
PoštaK+K výroba klíčů
🚘 2 424 m (5 min)
ObchodŠindelář a Syn
🚶 317 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 894 m (3 min)
RestauraceJídelna Šindelář a Syn
🚶 198 m (2 min)
LékárnaLékárna Cejl
🚶 653 m (8 min)
ŠkolaJazyková škola Savia
🚶 701 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Mlýnská 27
🚘 1 176 m (4 min)
SportovištěSQUASH RADOST, s.r.o.
🚶 308 m (4 min)
Hřiště
🚶 791 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.