Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyBrněnská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Brněnská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Sklep 3 m² • Terasa 69 m²
Měsíční nájemné22 000 KčUšetříte 3 000 Kč25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronajmu prostorný a moderní byt 3+1 v cihlové budově v lokalitě, která nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Tato nemovitost je ideální pro rodiny, páry nebo jednotlivce, kteří ocení kvalitní bydlení s dostatkem prostoru.

Byt se nachází na prvním patře čtyřpatrové budovy a nabízí celkovou plochu 90 metrů čtverečních. Dispozice bytu je 3+1. Vybavenost bytu je částečná, což znamená, že zde najdete základní vybavení, ale je možné si ho ještě dle svých představ doplnit.

Budova disponuje garáží, která je ideální pro bezpečné parkování vašeho vozu. V případě, že máte domácího mazlíčka, nemusíte se obávat, protože zvířata jsou v této nemovitosti vítána.

Kromě prostorných pokojů nabízí tento byt také terasu o rozloze 69 metrů čtverečních s pergolou , která je ideální pro relaxaci a posezení s rodinou či přáteli. K dispozici je vlastní komora (na patře vedle bytu) o ploše 3 metry čtverečních, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše věci a dvě společné komory.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě, která nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace a veřejnou dopravu. Díky tomu budete mít vše potřebné na dosah ruky. Centrum města MHD 7 min.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zprávy nebo telefonicky. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si termín prohlídky. K dispozici od ledna 2024.

I am renting a spacious and modern 3+1 apartment in a brick building in a location that offers everything you need for a comfortable life. This property is ideal for families, couples, or individuals who appreciate quality living with plenty of space.

The apartment is located on the first floor of a four-story building and offers a total area of 90 square meters. The layout of the apartment is 3+1. The apartment is partially furnished, which means you will find basic furniture, but it is possible to add more according to your preferences.

The building has a garage, which is ideal for safe parking of your car. If you have a pet, you don't have to worry because animals are welcome in this property.

In addition to spacious rooms, this apartment also offers a terrace with an area of 69 square meters with a pergola, which is ideal for relaxation and sitting with family or friends. There is also a private storage room (next to the apartment on the same floor) with an area of 3 square meters, which provides enough storage space for your belongings, as well as two shared storage rooms.

The apartment is located in an attractive location that offers all amenities within reach. Nearby, you will find schools, kindergartens, shops, restaurants, and public transportation. Thanks to this, you will have everything you need at your fingertips. The city center is 7 minutes away by public transportation.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me via message or phone. I will gladly provide you with additional information and arrange a viewing appointment. Available from January 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815182
Dispozice3+1
Dostupné od15. 1. 2024
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
MHD 1 minuta pěšky
Terasa 69 m²
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlupská
🚶 122 m (1 min)
PoštaPlzeň 10
🚶 573 m (7 min)
ObchodBluemoon
🚶 481 m (6 min)
BankaFio banka
🚘 2 471 m (7 min)
RestauraceKiboko
🚘 2 943 m (9 min)
LékárnaMédeia
🚶 345 m (4 min)
Škola7. základní a mateřská škola Plzeň
🚶 295 m (4 min)
Mateřská škola7. základní a mateřská škola Plzeň
🚶 190 m (2 min)
SportovištěBazén Lochotín
🚘 2 556 m (8 min)
Hřiště
🚶 233 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.