Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1201 m² bez realitkyPod skalami, Černolice - Černolice, Středočeský kraj

Pod skalami, Černolice - Černolice, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej z Prahy výborně dostupného kompletně zasíťovaného stavebního pozemku v obci Černolice o velikosti 1201 m² s pravomocným stavebním povolením pro výstavbu nízkoenergetického rodinného domu s garáží. Stavební povolení a projekt domu, dle kterého lze začít ihned stavět, je v ceně pozemku. Výstavbu domu dle vlastního návrhu lze zahájit také neprodleně formou změny stavby před dokončením. Parcela je kompletně zasíťovaná – vodovod, kanalizace, elektro (silno + slabo proud), komunikace, chodníky, veřejné osvětlení. Pozemek je obklopen krásnou přírodou, nachází se přímo pod přírodní památkou Černolické skály, která je součástí Přírodního parku Hřebeny (Brdy), a v bezprostřední blízkosti CHKO Český kras nad údolím řeky Berounky. Pozemek je mírně svažitý a navržený rodinný dům s hlavní jihovýchodní orientací nabízí krásné výhledy a dostatek denního světla.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o bližší informace či prohlídku, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád Vám poskytnu další informace a domluvím se s Vámi na termínu prohlídky. Těším se na Vaši zprávu a na setkání s Vámi na místě.

Sale from Prague of an excellently available, completely networked building plot in the village of Černolice with a size of 1201 m² with a valid building permit for the construction of a low-energy family house with a garage. The building permit and the project of the house, according to which you can start building immediately, are included in the land price. The construction of a house according to one's own design can also be started immediately in the form of changes to the building before completion. The plot is completely networked - water supply, sewerage, electricity (strong + weak current), roads, sidewalks, public lighting. The land is surrounded by beautiful nature, it is located directly below the natural monument of Černolice rock, which is part of the Hřebeny (Brdy) Nature Park, and in the immediate vicinity of the Český kras protected area above the Berounka river valley. The plot is slightly sloping and the designed family house with the main southeast orientation offers beautiful views and plenty of daylight.

If you are interested in this offer and you are interested in more information or a tour, do not hesitate to contact me via messages. I will be happy to provide you with further information and to arrange a tour date with you. I look forward to hearing from you and to meeting you on the spot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815625
Plocha pozemku1 201
Typ pozemkuStavební
Dostupné od3. 12. 2023
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDČernolice, Nový Dvůr
🚶 146 m (2 min)
PoštaVšenory
🚘 3 591 m (6 min)
Obchod
🚘 2 815 m (5 min)
BankaČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
🚘 4 868 m (8 min)
RestauraceU Nádraží
🚘 3 669 m (6 min)
Lékárna
🚘 4 828 m (8 min)
Škola
🚘 4 927 m (7 min)
Mateřská školaDětské Centrum Hobík (školka, kroužky)
🚘 4 479 m (8 min)
SportovištěOlympia Welness
🚘 2 950 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 286 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.