Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyStřední, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Střední, Brno - Ponava, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 25 m²
Měsíční nájemné8 950 Kč

+ Poplatky za energie1 600 Kč
+ Vratná kauce10 550 Kč


Podnajmu samostatný neprůchozí pokoj o velikosti 23,1 metrů čtverečních v 3+1 bytě na Střední ulici v 2. nadzemním podlaží.

Velký nevybavený (je možné přenechat stropní stínidlo na světlo a velkou bílou šatní skříň) pokoj s vysokým stropem a dřevěnými parkety nabízí skvělý výhled do ulice. Ideální pro jednu nebo dvě osoby!

Společné prostory o rozloze 41,32 m^2 zahrnují vstupní chodbu s komorou, vybavenou kuchyní s novým plynovým sporákem a lednicí, koupelnu s pračkou a plynovým kotlem, plus samostatný záchod. Kuchyně má dokonce balkón s výhledem do zahrady, kde je možné třeba v létě grilovat!

Byt se nachází u centra města, kousek od nádherného parku Lužánky, a je vzdálen přibližně 5 minut pěšky od zastávky Pionýrská a stejně tak i zastávky Zimní stadion. V dobré dostupnosti je i NC Královo Pole.

Měsíční nájem je 8 950 Kč + energie a internet přibližně 1 600 Kč/osoba. V případe 2 osob to tedy vychází 4 475 Kč/osoba + energie a internet. Kauce ve výši jedné měsíční platby. Volné hned.

I am renting a separate non-passable room with an area of 23.1 square meters in a 3+1 apartment on Střední Street on the 2nd floor.

The large unfurnished room (it is possible to leave the ceiling shade for the light and a large white wardrobe) with high ceilings and wooden floors offers a great view of the street. Ideal for one or two people!

The shared areas with an area of 41.32 m^2 include an entrance hallway with a storage room, a equipped kitchen with a new gas stove and refrigerator, a bathroom with a washing machine and gas boiler, plus a separate toilet. The kitchen even has a balcony overlooking the garden, where you can grill in the summer!

The apartment is located near the city center, close to the beautiful Lužánky Park, and is approximately a 5-minute walk from the Pionýrská and Zimní stadion tram or bus stops. The Královo Pole shopping center is also easily accessible.

The monthly rent is 8,950 CZK + utilities and internet approximately 1,600 CZK/person. In the case of 2 people, it would therefore be 4,475 CZK/person + utilities and internet. One month's rent is required as a deposit. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815968
Dispozice3+1
Dostupné od5. 12. 2023
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 25 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDPionýrská
🚶 247 m (3 min)
PoštaBrno 6
🚶 590 m (7 min)
ObchodManukyan
🚶 241 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 354 m (4 min)
RestauraceLeonardo
🚶 382 m (5 min)
LékárnaTypos
🚶 326 m (4 min)
ŠkolaJazyková škola P.A.R.K.
🚶 238 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Staňkova
🚶 351 m (4 min)
SportovištěDenny
🚶 237 m (3 min)
Hřiště
🚶 331 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.