Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 21 m²Vídeňská, Brno - Přízřenice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Vídeňská, Brno - Přízřenice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné8 990 Kč

+ Vratná kauce9 000 Kč


Nabízíme k pronájmu lůžko ve sdíleném dvojlůžkovém pokoji B017 o celkové výměře 21 m². K dispozici je ve stejném komplexu několik dalších dvojlůžkových jednotek vhodných pro 1 - 2 osoby. Minimální délka pronájmu je 1 měsíc (v tomto případě se cena může lišit).

Jedná se o pronájem lůžka v kompletně vybavené jednotce o dispozici 1+kk v nově zrekonstruovaném domě, které je k dispozici ihned. Součástí jednotky je kuchyňská pracovní plocha včetně lednice, mikrovlnné trouby a rychlovarné konvice. Každý spolubydlící má k dispozici svůj pracovní stůl se židlí, pohodlnou postel s nočním stolkem (k dispozici jedno lůžko v patře) a vyhrazený prostor na ukládání oblečení a osobních věcí. Koupelna nabízí sprchový kout, záchod a umyvadlo se zrcadlem. V bytové jednotce je k dispozici internetové připojení. Cena za pronájem tohoto lůžka již zahrnuje veškeré náklady na energie, a žádné další platby za energie nebudou vyžadovány.

V případě potřeby můžete využít společných prádelen, kde se nachází vždy pračky a sušičky. Kromě společných prádelen se zde nachází i sdílené kuchyně včetně sporáku s troubou a jídelními stoly. Dále může každý nájemník využít vnitřní studovnu, venkovní posezení, kolárnu, posilovnu či relaxovat na pohodlném gauči v lobby budovy. K dispozici je i možnost parkování za 500 Kč na měsíc.

Jednotky se nachází v okrajové části Brna s dobrou dostupností do centra Brna, jak MHD, tak mobilní dopravou. Samotné centrum Brna je dostupné do 10 minut MHD či do 5 minut autem. V blízkosti se nachází tramvajová zastávka Moravanská či Modřická cihelna, které Vám zajistí bezproblémové spojení do centra. V blízkém okolí se nachází nákupní centrum – FUTURUM s několika obchody, restauracemi, bary, posilovanou a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat.

Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

This is a rental of a bed in a fully equipped unit available 1+kk in a newly renovated house, which is available immediately. The unit includes a kitchen work area including a fridge, microwave and kettle. Each roommate has a desk with a chair, a comfortable bed with a bedside table (one bed available upstairs) and a dedicated space for storing clothes and personal belongings. The bathroom offers a shower, a toilet and a sink with a mirror. Internet connection is available in the apartment unit. The rental price of this bed already includes all utility costs, and no additional utility payments will be required.

If necessary, you can use the common laundries, where there are always washing machines and dryers. In addition to communal laundries, there are also shared kitchens including a stove with oven and dining tables. In addition, every tenant can use the indoor study room, outdoor seating, bike room, gym or relax on a comfortable couch in the lobby of the building. Parking is also available for 500 CZK per month.

The units are located in the outskirts of Brno with good access to the center of Brno, both by public and mobile transport. The center of Brno itself can be reached within 10 minutes by public transport or within 5 minutes by car. The Moravanská or Modřická cihelna tram stops are located nearby, which will provide you with a problem-free connection to the center. There is a shopping center nearby - FUTURUM with several shops, restaurants, bars, a gym and other services that will make living in this place more pleasant.

We will be happy to inform you about the current availability and conditions.

We will be happy to meet you for a personal tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu816190
Dispozice1+kk
Dostupné od7. 12. 2023
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha21
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDModřická cihelna
🚶 165 m (2 min)
PoštaModřice
🚘 2 906 m (5 min)
ObchodFuturum
🚘 2 125 m (4 min)
BankaEqua bank
🚘 6 173 m (11 min)
RestauraceCihelna
🚶 662 m (8 min)
LékárnaLékárna Modřice
🚘 2 178 m (4 min)
Škola
🚘 1 809 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 2 693 m (5 min)
SportovištěKart centrum Modřice
🚘 2 337 m (3 min)
Hřiště
🚘 2 846 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.