Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyDunajevského, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Dunajevského, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 KčUšetříte 1 000 Kč22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu svůj útulný částečně zařízený byt 3+kk v cihlové budově s balkónem a možností využívání zahrady za domem s dětským hřištěm. Tato nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu. Dispozice bytu je ideální pro rodinu nebo páry, kteří hledají prostorné bydlení.

Byt se nachází ve třetím patře čtyřpodlažní budovy a má celkovou plochu 84 metrů čtverečních. Nabízí Vám prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň, dlažbu, samostatné wc a koupelnu. K bytu není možnost parkování ani garáže, ale v okolí je dostatek veřejného parkování - bohužel v modrých zónách.

I přes absenci výtahu je přístup do bytu pohodlný a bezbariérový. Navíc, pokud máte domácího mazlíčka, neváhejte ho vzít s sebou, protože jsou u nás vítáni ;) pokud to bude rozumný a vychovaný pejsek nebo kočička.

Budova, ve které se byt nachází, má energetickou náročnost G. I přesto jsou náklady na energie velmi přijatelné. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení - 5 minut chůze do krásného lesa.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, kontaktujte mě prostřednictvím zprávy popřípadě na tel. Čísle :)

Budu se těšit

I am renting out my cozy partially furnished 3+kk apartment in a brick building with a balcony and the possibility to use the garden behind the house with a playground. This property is in very good condition. The layout of the apartment is ideal for families or couples looking for spacious living.

The apartment is located on the third floor of a four-story building and has a total area of 84 square meters. It offers a spacious living room, two bedrooms, a kitchen, tiles, a separate toilet, and a bathroom. There is no parking or garage available for the apartment, but there is plenty of public parking nearby - unfortunately in blue zones.

Despite the absence of an elevator, access to the apartment is comfortable and barrier-free. Additionally, if you have a pet, feel free to bring them along, as they are welcome here ;) as long as they are reasonable and well-behaved dogs or cats.

The building where the apartment is located has an energy rating of G. Despite this, the energy costs are very reasonable. You will find all the necessary amenities in the area, such as shops, restaurants, schools, and healthcare facilities - a 5-minute walk to a beautiful forest.

If you are interested in viewing this property, please contact me via message or on the phone number provided :)

I am looking forward to it.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu816348
Dispozice3+kk
Dostupné od8. 12. 2023
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Domácí mazlíčci vítáni
MHD 6 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 485 m (6 min)
PoštaBrno 16
🚘 1 752 m (6 min)
ObchodBrněnka
🚶 760 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 361 m (3 min)
RestauraceNa Place
🚶 727 m (9 min)
LékárnaLékárna na Horové
🚘 1 046 m (3 min)
ŠkolaMŠ Fanderlíkova
🚶 562 m (7 min)
Mateřská školaMiniškolka Skřítek
🚘 1 319 m (4 min)
SportovištěRosnička
🚶 722 m (9 min)
Hřiště
🚶 518 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.