Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyTábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Tábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 6 m²
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pěkný byt 2+kk k pronájmu v cihlové budově vám nabízí přímý majitel. Tato nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost. Budova nemá energetický štítek, proto uvádíme G. Byt se nachází na 2. podlaží z celkových 5.

Celková plocha bytu činí 46 m2. Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří ocení prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a samostatnou ložnici.

Vybavení bytu: Chodba – police, věšáky, botník, nástěnné zrcadlo. Koupelna s WC – nově položená akrylátová vložka vany. WC, umyvadlo se zrcadlem a poličkou, police

Kuchyň - kuchyňská linka, rychlovarná konvice, myčka, mikrovlnná trouba, velká lednice se samostatným mrazákem, skříňka, sklokeramická deska MORA. Barový pult oddělující kuchyňský kout od obývacího pokoje. Obývací pokoj - dvojkřeslo a samostatné křeslo, konferenční stolek, skříňka. Ložnice - dvojpostel s úložným prostorem, šatní skříň, noční stolky.

Kromě toho je k dispozici lodžie s nově osazenými plastovými okny a nově položenou podlahou. Rozloha 6 m2, poskytuje příjemný prostor pro relaxaci a využití.

Orientace pokojů – severovýchod.

Parkování je možno na ulici, po vyřízení povolení=modré zóny. Budova je vybavena výtahem, což je velkou výhodou pro pohodlné a snadné přesuny.

Občanská vybavenost - do 5 minut chůze lékárna, obchody s potravinami (pekárna, řeznictví, Lidl, Billa), pošta, zastávka MHD, parkoviště, větší dětské hřiště, kavárny, restaurace, hospůdky.

Pouze nekuřáci.

Pokud máte zájem o tento byt, kontaktujte majitele prostřednictvím zpráv. Zvířata bohužel nejsou vítána a bezbariérový přístup není k dispozici.

Pokud hledáte útulný byt k pronájmu v dobré lokalitě, neváhejte a kontaktujte majitele pro bližší informace a domluvení prohlídky. Tento byt může být váš nový domov!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu816585
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 12. 2023
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Lodžie 6 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlusáčkova
🚶 177 m (2 min)
PoštaBrno 16
🚘 1 266 m (3 min)
ObchodCrocus
🚶 146 m (2 min)
BankaWaldviertler Sparkasse
🚶 328 m (4 min)
RestauraceGrand Restaurant Zelená kočka
🚶 221 m (3 min)
LékárnaNaše lékárna
🚶 413 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Jana Babáka
🚶 250 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Brno, Chodská
🚶 431 m (5 min)
SportovištěTJ Moravan Brno
🚶 517 m (6 min)
Hřiště
🚶 86 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.