Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Chvalkovice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chvalkovice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chvalkovice, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyChvalkovice - Miskolezy, Královéhradecký kraj

Chvalkovice - Miskolezy, Královéhradecký kraj

Pronájem Vily Miskolezy v oblasti Východní Čechy: 7 ložnic, celkem pro 1 až 17 osob.vila za noc: léto 11.990kč, zima 7.990kč. Nabízíme pronájem nadstandardně vybaveného objektu po rekonstrukci zvaný “Ztracený mlýn” pro skupiny max. 17 osob v kouzelném údolí na Náchodsku, pro pořádání různých oslav, teambuildingů, narozenin, svateb, rautů a dalších. NOVĚ LZE PRONAJMOUT I MENŠÍ SKUPINĚ 10 OSOB - v jednom patře, 4 ložnice.

Objekt nabízí: absolutní soukromí, kde nebudete svými oslavami nikoho rušit, oplocený udržovaný pozemek o velikosti 12 000 m², např. Na svatební stan, velkorysou osvětlenou terasu, na které je designový Altán a parkoviště pro cca 10 vozů. Vybavení domu: ubytování pro 17 osob v 7 ložnicích (6x dvoulůžková, 1x pětilůžková) ve dvou patrech o celkové rozloze 310m2 spojených centrálním schodištěm - přízemní apartmá je bezbariérové, 3x koupelna, 3x WC. Ve společenské místnosti je televize s úhlopříčkou 170 Cm vč. O2TV a VOYO, kulečník o sportovní velikosti 9 stop s novým plátnem, krbová kamna a fotbálek. Dále je k dispozici 2 x nová kuch. Linka na míru s vestavěnými spotřebiči - 2x lednice, 2x myčka, 1x veliká indukce, 2x trouba, 2x mwt, 1x plně automatický kávovar SIEMENS s plným zásobníkem zrnkové kávy, 2x rychlovarná konvice, pračka, žehlička a sušák na prádlo.

Parametry nemovitosti

NázevZtracený mlýn
Ložnice7 ložnic
MěstoMiskolezy
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 17 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.