Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 126 m² bez realitkyV. Poláka, Stehelčeves - Stehelčeves, Středočeský kraj

V. Poláka, Stehelčeves - Stehelčeves, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Terasa 15 m²
Cena12 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 52 969 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 5+kk s užitnou plochou 126 m², která zahrnuje venkovní parkování pro dvě auta, vlastní zahradu a terasu. Tento domov je součástí developerského projektu Anglický Resort, situovaný v obci Stehelčeves, severovýchodně od Kladna.

V domě byla provedena řada klientských úprav, které poskytují mimořádný komfort. Mezi tyto úpravy patří kompletní instalace klimatizace značky Toshiba pro chlazení a vytápění v každém pokoji, což zajišťuje pohodlí a efektivní řízení klimatu po celý rok. Dále je v celém domě instalováno podlahové topení, které přispívá k maximálnímu tepelnému komfortu a má svoji velkou estetickou hodnotu (absence baterií). Venkovní prostor domu byl pečlivě upraven a zahrnuje prostornou terasu a zahradu, ideální pro relaxaci a rodinné chvíle. V okolní zástavbě bydlí velmi klidní a pohodoví sousedi. K domu byla také přidána příprava pro instalaci solárních panelů, což představuje potenciál pro udržitelné a ekonomické bydlení. Součástí domu je také luxusní kuchyně s moderním ostrůvkem, vybavená lednicí, vertikálním velkým mrazákem, troubou, mikrovlnkou, myčkou a digestoří. Dům je vybaven čtyřmi vestavěnými skříněmi a v komoře jsou vyrobeny police na míru.

Dům nabízí prostornou předsíň, chodbu, koupelnu, komoru, pracovnu a obývací pokoj s kuchyní na přízemí, s východem na terasu a schodištěm vedoucím do dalších pater. Druhé patro tvoří chodba, koupelna a dvě klasické ložnice. Ve třetím patře se nachází ložnice s vlastní koupelnou. Celková výměra pozemku je 284 m², zastavěná plocha domu 78 m², parkovací stání 38 m², zahrada 168 m².

Dům je postaven z cihel Porotherm, zateplen, má tříkomorová plastová okna a bezpečnostní vstupní dveře. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Náklady na vytápění, elektřinu a vodu činí přibližně 7.500,- Kč/měsíc. V okolí najdete vše potřebné pro pohodlný život, včetně nákupního centra, restaurací, pošty, knihovny, škol, kulturního domu a zdravotnických zařízení. Dům nabízí krásný výhled z terasy na Říp a Milešovku.

Pro více informací a možnost prohlídky nás kontaktujte. Prohlídky jsou možné i o víkendu a rádi se Vám budeme věnovat!

We offer for sale a new family house 5+kk with a usable area of 126 m², which includes outdoor parking for two cars, a private garden, and a terrace. This home is part of the English Resort development project, located in the village of Stehelčeves, northeast of Kladno.

The house has undergone a number of client modifications, which provide exceptional comfort. These modifications include a complete installation of Toshiba air conditioning for cooling and heating in each room, ensuring comfort and efficient climate control throughout the year. There is also underfloor heating throughout the house, which contributes to maximum thermal comfort and has great aesthetic value (no radiators). The outdoor area of the house has been carefully landscaped and includes a spacious terrace and garden, ideal for relaxation and family moments. The surrounding area is inhabited by very calm and peaceful neighbors. The house has also been prepared for the installation of solar panels, which represents the potential for sustainable and economical living. The house also features a luxury kitchen with a modern island, equipped with a refrigerator, large vertical freezer, oven, microwave, dishwasher, and extractor hood. The house is equipped with four built-in wardrobes, and custom shelves have been made in the pantry.

The house offers a spacious entrance hall, corridor, bathroom, pantry, study, and living room with kitchen on the ground floor, with access to the terrace and stairs leading to the upper floors. The second floor consists of a hallway, bathroom, and two standard bedrooms. The third floor features a bedroom with its own bathroom. The total area of the land is 284 m², the built-up area of the house is 78 m², parking space is 38 m², and the garden is 168 m².

The house is built of Porotherm bricks, insulated, has triple-glazed plastic windows, and security entrance doors. Heating and hot water are provided by a gas boiler. The costs for heating, electricity, and water amount to approximately 7,500 CZK/month. In the vicinity, you will find everything necessary for a comfortable life, including a shopping center, restaurants, post office, library, schools, a cultural center, and medical facilities. The house offers a beautiful view from the terrace of Říp and Milešovka.

For more information and the possibility of a viewing, please contact us. Viewings are possible even on weekends, and we will be happy to assist you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu817441
Dispozice5+kk
Dostupné od18. 12. 2023
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha126
VybavenoČástečně
Plocha pozemku282
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 15 m²
MHD 5 minut pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStehelčeves, u brůdku
🚶 389 m (5 min)
PoštaStehelčeves
🚶 581 m (7 min)
Obchod
🚘 2 928 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 9 087 m (13 min)
Restaurace
🚘 1 077 m (4 min)
LékárnaMagistra lékárna
🚘 3 114 m (5 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Oty Pavla
🚘 2 598 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 3 183 m (6 min)
SportovištěSportovně-kulturní sdružení
🚘 3 231 m (6 min)
HřištěDětské hřiště
🚘 3 594 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.