Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1424 m² bez realitkyZa Hřištěm, Byšice - Byšice, Středočeský kraj

Za Hřištěm, Byšice - Byšice, Středočeský kraj
Cena3 690 000 KčUšetříte 3 510 000 Kč7 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dva krásné rovinaté sousedící pozemky (1092m a 332m) v Byšicích u Mělníka. Pozemky jsou oplocené. Oba mají samostatný přístup z komunikace. Prodej je možný i zvlášť, ale preferujeme dohromady. Jedná se o oblast s označením využití BV (venkovského bydlení v rodinném domě). Pozemky se nachází v klidné, slepé ulici v nedaleké blízkosti centra s veškerou občanskou vybaveností (základní a mateřská škola, zdravotní centrum, potraviny, restaurace, pošta, vlak, atd.). Z Byšic je přímý spoj vlakem do centra Prahy na Masarykovo nádraží. Vzdálenost na vlak je cca 7 min. Autem na Černý most (30 min) nebo Letňany (40 min). Na pozemku je zavedena elektřina. Voda, plyn i kanalizace je v bezprostřední blízkosti. Na připojení k vodě je již vypracován projekt. K pozemku rovněž nabízíme architektonickou studii na rodinný dům, viz foto. Na pozemku je garáž, v které je zavedena elektřina. Důvod prodeje: přestěhovali jsme se do jiné lokality.

We offer for sale two beautiful flat adjacent plots (1092m and 332m) in Byšice near Mělník. The plots are fenced. Both have separate access from communication. The sale is also possible separately, but we prefer together. This is an area marked with the use of BV (rural living in a family house). The land is located in a quiet, cul-de-sac in the vicinity of the center with all civic amenities (primary and kindergarten, health center, groceries, restaurants, post office, train, etc.). There is a direct train connection from Byšice to the center of Prague at Masaryk station. The distance to the train is approx. 7 min. By car to Černý most (30 min) or Letňany (40 min). Electricity is installed on the property. Water, gas and sewage are in the immediate vicinity. A project has already been drawn up for the water connection. We also offer an architectural study for a family house for the plot, see photo. There is a garage on the property with electricity. Reason for sale: we moved to another location.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu817478
Plocha pozemku1 424
Typ pozemkuStavební
Dostupné od18. 12. 2023
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHostín
🚘 1 968 m (4 min)
PoštaByšice
🚘 3 140 m (7 min)
Obchod
🚘 3 044 m (6 min)
RestauraceNa městečku
🚘 3 091 m (7 min)
LékárnaMedicentrum
🚘 10 567 m (16 min)
ŠkolaZákladní škola Byšice
🚘 2 823 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Byšice
🚘 2 927 m (7 min)
SportovištěStřelnice Malý Újezd
🚘 9 484 m (12 min)
Hřiště
🚘 2 898 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.