Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 582 m² bez realitkyRokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký kraj

Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký krajVybaveno • Parkování • Garáž
Cena21 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 89 060 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Poloroubený rodinný dům s možností k buď trvalému bydlení, pronajmutí nebo jako rekreační objekt, který se nachází na krásném místě Letní strany Rokytnice nad Jizerou.

Rodinný dům se zastavěnou plochou vč. garáže stojí na 582m čtv. V domě se nachází 6 pokojů, které jsou vybaveny nábytkem, který je součástí prodeje. Dále 40m čtv. obývací pokoj s kachlovými kamny s krbovou vložkou, posezením a krásným výhledem přes údolí na kopec Strážník s nově vybudovanými vyhlídkami. Proti obývacímu pokoji se nachází prostorná, plně vybavená kuchyň, která je součástí prodeje objektu. Dále je v domě koupelna se sprchou, vanou a WC, na kterou navazuje finská sauna pro 4 - 6 osob, vytápěna el. kamny s možností polévání horkých kamenů. Vedle koupelny se nachází ještě jedno oddělené WC. Součástí domu je v zadní části velká kůlna, která slouží k uskladnění velkého množství dříví, zahradní techniky apod. Přístupná jak z domu, tak dvoukřídlími vraty z venku.

Součástí objektu jsou dva apartmány s odděleným vstupem, které v roce 2017 prošly kompletní náročnou rekonstrukcí. Ubytovací kapacita je 8 lůžek. Každý apartmán má své vlastní sociální zřízení vč. kuchyně a el. podlahového topení. Kompletní vybavení vyrobené na míru po prodeji nemovitosti zůstává v objektu.

Dům není podsklepen, tudíž nehrozí žádné zatopení při jarním tání sněhu apod. Celý objekt disponuje velkými půdami, kde je možno vybudovat další obytné prostory.

Celý objekt je vytápěn dvěma plynovými kotli, z čehož jeden napájí část obytnou pro trvalé bydlení a druhý, část apartmánovou. Ohřev vody je prováděn plynovými kotli. Dům napojen na vodovodní řád,kanalizací,elektřina 220V, 380V. Rozvod elektřiny v Cu. Po celém domě Wifi.

Celková plocha pozemků, která je součástí prodeje je 2740m čtv.

Obrovským benefitem je, že součástí pozemku je stavební pozemek s krásným výhledem a samostatnou příjezdovou obecní cestou.

Na zahradě funkční bazén a zahradní dřevěný altán pro odpočinek v letních dnech. Rovněž jsou zde vzrostlé ovocné stromy. Nachází se zde lesík se vzrostlými jehličnatými stromy, ve kterém přezimují srny. Krásná podívaná.

Z jedné strany rodinného domu se nachází prostorná zděná garáž, před kterou je možné odstavit další dvě vozidla a na druhé straně domu se nachází parkoviště pro 4 vozidla.

Před domem se nachází místní asfaltová komunikace, v zimě plně udržovaná, žádný problém s dojezdem k domu. Jedná se zároveň o cyklostezku vedoucí skrz Krkonoše do Jizerských hor.

V centru Rokytnice se nachází obchody, restaurace, lékař, zubař, zastávka autobusu, skibusu apod. Rodinný dům se nachází v místě, odkud je pěšky vše dosažitelné do 10 minut. Nad pozemkem se nachází rodinný lyžařský areál Studenov. Ski areál Horní Domky – Lysá hora vzdálen 3 km je dosažitelný ski busem nebo vozidlem.

Jedná se o jedinečný poloroubený rodinný dům v této lokalitě s širokým výhledem do okolí. Jde o místo vhodné jak pro trvalé bydlení, tak rekreaci. Možnost širokého vyžití a odpočinku. Krásné turistické, cyklo a běžkařské trasy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu818585
DispoziceOstatní
Dostupné od30. 12. 2023
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha582
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku2 737
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 3 minuty autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRokytnice nad Jizerou, náměstí
🚘 879 m (3 min)
PoštaRokytnice nad Jizerou 1
🚶 681 m (8 min)
ObchodHruška
🚶 747 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚶 710 m (9 min)
RestauraceSnekolend
🚘 1 350 m (3 min)
LékárnaMoje lékárna
🚘 1 198 m (3 min)
Škola
🚘 1 984 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 976 m (5 min)
SportovištěTJ Spartak - Sportovní hala
🚘 1 716 m (4 min)
Hřiště
🚶 809 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.