Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyJanáčkova, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský kraj

Rezervováno
Janáčkova, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 3 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 119 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu prostorný byt 3+1 v cihlové budově ve velmi dobrém stavu. Tato nemovitost je částečně vybavena a nachází se ve druhém podlaží čtyřpodlažní budovy. Celková plocha bytu činí 74 metrů čtverečních. Budova je zateplena a byt má plastová okna.

Tento byt je ideální pro rodinu nebo páry, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení. Nabízíme vám tři neprůchozí pokoje. Všechny místnosti jsou světlé a dobře osvětlené přirozeným světlem. V bytě se nachází dostatek úložného prostoru např. ve vestavných skříních na chodbě a v ložnici. Dětský pokoj/ pracovna je vybaven/a velkým pracovním stolem pro dvě osoby a velkou skříní. K dispozici jsou také dvě postele (šířky 140 a 90 cm). Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se spižírnou, sporákem, digestoří a myčkou na nádobí. Koupelna disponuje velkou vanou, úložnými prostory a pračkou. Z obývacího pokoje je vstup na balkón o velikosti cca. 3 metry čtvereční.

Budova, ve které se byt nachází, je v příjemné lokalitě s velmi dobrou dostupností školek, škol, obchodů a veřejné dopravy. I když v budově není výtah, toto druhé patro je snadno dostupné a lze využívat i sklepní prostory náležící k bytu. V okolí je dostatek parkovacích možností. Domácí mazlíčci dle domluvy.

Dostupnost (pěší chůze):

OC Křižanova pila (Billa, lékárna atd.) – 5 minut

Dětské hřiště – 1 minuta

Školka – 4 minuty

Základní škola – 5 minut

Vlakové nádraží – 4 minuty

Kavárna – 4 minuty

Posilovna a wellness – 9 minut

Pokud jste zaujati touto nemovitostí a rádi byste si ji prohlédli, neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy. Rád vám zodpovím všechny Vaše dotazy a domluvím s Vámi termín prohlídky. Těším se na Váš zájem a budu rád, když Vám budu moci nabídnout tento pěkný byt k pronájmu.

I am renting a spacious 3+1 apartment in a brick building in very good condition. This property is partially furnished and located on the second floor of a four-story building. The total area of the apartment is 74 square meters. The building is insulated and the apartment has plastic windows.

This apartment is ideal for families or couples looking for spacious and comfortable living. We offer you three separate rooms. All rooms are bright and well-lit with natural light. The apartment has plenty of storage space, such as built-in wardrobes in the hallway and bedroom. The children's room / study is equipped with a large work desk for two people and a large wardrobe. There are also two beds (140cm and 90cm wide). The kitchen is equipped with a kitchen unit with a pantry, stove, hood, and dishwasher. Separate refrigerator by arrangement. The bathroom has a large bathtub, storage space, and a washing machine. The living room has access to a balcony of approximately 3 square meters.

The building where the apartment is located is in a pleasant location with very good access to kindergartens, schools, shops, and public transport. Although there is no elevator in the building, this second floor is easily accessible and the cellar spaces belonging to the apartment can also be used. There are plenty of parking options in the area. Pets allowed by arrangement.

Accessibility (walking):

OC Křižanova pila (Billa, pharmacy, etc.) - 5 minutes

Playground - 1 minute

Kindergarten - 4 minutes

Primary school - 5 minutes

Train station - 4 minutes

Café - 4 minutes

Gym and wellness - 9 minutes

If you are interested in this property and would like to view it, do not hesitate to contact me via messages. I will be happy to answer all your questions and arrange a viewing appointment with you. I look forward to your interest and I will be glad to offer you this nice apartment for rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu818656
Dispozice3+1
Dostupné od31. 12. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 3 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD1. nástupiště
🚶 304 m (4 min)
PoštaValašské Meziříčí 1
🚘 1 257 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 407 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 687 m (5 min)
Restaurace
🚶 454 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 463 m (6 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚘 1 042 m (4 min)
Mateřská školaM.Š.
🚘 1 405 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 530 m (3 min)
Hřiště
🚶 37 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.