Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyNa Fialce, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Na Fialce, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 2,9 m²
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prostorný a slunný byt v bytovém domě v Říčanech u Prahy (r. dokončení 2016). Dispozice 2+kk, 62 m2, z toho balkón 2,9 m2. Byt se nachází ve druhém podlaží s výtahem a má bezbariérový přístup. Byl postaven ze železobetonového skeletu a cihlového zdiva a zateplen fasádním systémem dle ČSN 73 05 40. Energetická náročnost budovy splňuje třídu C - 104,0 kWh/m2 za rok.

Exkluzivní lokalita Na Fialce 2598/2 nedaleko centra Říčan, 100 m od vlakového nádraží (frekvence vlakových spojení cca každých 15 min., cesta na Hl.n. Praha 27 minut ). Dvě minuty od domu se nachází volnočasové centrum Na Fialce - bazén, sportoviště, kino, divadlo, kavárna, pekárna. V dochozí vzdálenosti ZŠ, MŠ, Gymnázium a veškerá občanská vybavenost na Masarykově náměstí. Říčany nabízejí řadu atraktivních míst: přírodní koupaliště Marvánek a Jureček s prvotřídní restaurací, řadu sportovišť (tenisové kurty, minigolf, fotbalové a ragbyové hřiště, skateparky, jump park...), síť cyklostezek. Nedaleko se nacházejí Voděradské bučiny a Jevanské rybníky ideální k procházkám a cyklistice. Město se letos již pošesté umístilo na první příčce žebříčku porovnávajícího index kvality života v ČR v konkurenci dalších 206 obcí s rozšířenou působností včetně Prahy. Veřejná hromadná doprava je zdarma.

Dům je v péči správcovské firmy Keso a celkové poplatky za byt činí 3200,- Kč/měsíc. Zahrnují veškeré výdaje podle aktuální výše záloh (poplatky SVJ, teplo, voda, elektřina) pro dvě trvale žijící osoby. Vybavení bytu obsahuje: Kuchyňská linka, svítidla, konzole, žaluzie.

We offer a spacious and sunny apartment in an apartment building in Říčany near Prague (completed in 2016). Layout 2+kk, 62 m2, including a balcony of 2.9 m2. The apartment is located on the second floor with an elevator and has barrier-free access. It was built with a reinforced concrete skeleton and brick walls, and insulated with a facade system according to ČSN 73 05 40. The energy performance of the building meets class C - 104.0 kWh/m2 per year.

Exclusive location Na Fialce 2598/2, near the center of Říčany, 100 m from the train station (train connections every 15 minutes, journey to Prague Main Station takes 27 minutes). Two minutes from the house there is the leisure center Na Fialce - swimming pool, sports facilities, cinema, theater, cafe, bakery. Within walking distance there are primary and secondary schools, a gymnasium, and all civic amenities in Masaryk Square. Říčany offer a number of attractive places: the natural swimming pools Marvánek and Jureček with a first-class restaurant, a variety of sports facilities (tennis courts, mini golf, football and rugby fields, skate parks, jump park...), a network of cycling paths. Nearby are the Voděradské bučiny and Jevanské rybníky, ideal for walks and cycling. This year, the city has ranked first for the sixth time in the ranking comparing the quality of life index in the Czech Republic among 206 other municipalities with extended powers, including Prague. Public transportation is free.

The building is managed by the Keso management company and the total fees for the apartment amount to 3200 CZK/month. They include all expenses according to the current amount of advances (HOA fees, heating, water, electricity) for two permanent residents. The apartment is equipped with: a kitchen unit, light fixtures, consoles, blinds.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu818799
Dispozice2+kk
Dostupné od29. 2. 2024
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2,9 m²
Výtah
Bezbariérový přístup
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘíčany, Nádraží
🚶 127 m (2 min)
PoštaŘíčany u Prahy
🚶 763 m (9 min)
Obchod
🚶 432 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 583 m (7 min)
RestauraceU Labutě
🚶 511 m (6 min)
LékárnaLékárna Dr. Max
🚶 373 m (4 min)
Školazákladní škola Magic Hill
🚶 343 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 569 m (7 min)
SportovištěNa Fialce
🚶 188 m (2 min)
Hřiště
🚶 80 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.