Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1807 m² bez realitkyPěkná, Brno - Chrlice, Jihomoravský kraj

Pěkná, Brno - Chrlice, Jihomoravský krajMHD 5 minut pěšky
Cena18 970 000 Kč

Tato nemovitost již od 80 451 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitelé nabízejí nádherný stavební pozemek/pozemky obdélníkového tvaru v ideální klidné části obce Brno-Chrlice. Jedná se o pozemky 800/3 a 803/3 v k.u Chrlice

Veškeré sítě jsou na pozemku, je vydáno stavební povolení na dvougenereční, nadčasově řešený, rodinný dům viz obrázky vizualizace. Stavební povolení je platné, je možno okamžitě zahájit stavbu. Samozřejmě menší úpravy lze řešit „změnou stavby před dokončením“. Projekt a Stavební povolení jsou součástí prodejní ceny budou předány.

Pokud by zájemce nevyužil možnost stavět povolený dům, naskýtá se samozřejmě možnost vyprojektovat jinou stavbu dle regulativu OUPR. Pozemky jsou stavební oba dva, tudíž lze postavit 2 nezávislé RD, stejně jako „bytový dům“.

Na pozemek je přístup skrze malé parkoviště a sousedí se 3 RD na severní straně a se zahradou Základní mateřské školky na západě. Provoz ve školce končí kolem 16-17 hod, nicméně na zahradě je klid již od poobědových hodin.

Městská část Chrlice má veškerou občanskou vybavenost, jsou zde 2 školky, ZŠ, lékař dětský i pro dospělé, sportovní hřiště na tenis, volejbal, fotbalové hřiště apod. V současné době se rozšiřuje tělocvična ZŠ, která bude sloužit jako kulturní centrum pro další akce spojené s životem v obci.

Kulturní i společenský život v Chrlicích je velice pestrý, samozřejmostí jsou hody, kulturní akce pořádané stárky, hasiči nebo jinými neziskovými subjekty.

V Chrlicích je vlaková zastávka, kdy se dostanete za cca 10 minut do centra Brna, jezdí zde i autobusy a noční linka.

Majitelé nabízejí pozemky vč stavebního povolení ke stavbě viz vizualizace. Rodinný dům má řešení jak společného bydlení v celém domě, nebo po uzamčení dveří i samostatné 2 bytové jednotky (takto je to i povolené) se samostatným vstupem do hodních pater.

Pro vážné zájemce jsme připraveni poskytnout více informací k povolenému domu, případně k jeho úpravě nebo k možnostem výstavby bytového domu.

Chrlice, městská část Brno - město, nabízí svým obyvatelům jedninečnou kombinaci klidu a pohody, kterou přináší bydlení na okraji města, s výhodou snadného přístupu do centra Brna s širokou paletou rekreačních aktivit. Chrlice jsou obklopeny krásnou přírodou což umožňuje vnímat venkovský život ale na druhou stranu mít metropoli na dosah ruky. Blízkost cykloztezek a spojení s jižní moravou je výhoda bydlení v Chrlicích.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819307
Plocha pozemku1 807
Typ pozemkuStavební
Dostupné od4. 1. 2024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDChrlice, nádraží
🚶 446 m (5 min)
PoštaBrno 43
🚘 1 104 m (4 min)
ObchodSafetybaby
🚶 261 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 2 947 m (8 min)
Restaurace
🚘 2 746 m (8 min)
Lékárna
🚘 2 903 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Jana Broskvy
🚶 764 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 3 143 m (7 min)
Sportoviště
🚘 2 781 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 148 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.