Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 209 m² bez realitkyJana Žižky, Nýřany - Nýřany, Plzeňský kraj

Jana Žižky, Nýřany - Nýřany, Plzeňský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 50 m² • Terasa 12,6 m²
Cena6 900 000 KčUšetříte 774 689 Kč7 674 689 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prostorný rodinný dům s ideální příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s možností využít státní dotace Oprav dům po babičce k modernizace dle vlastních představ. RD se třemi podlažími se nachází na pozemku o rozloze 632 m2 a má zastavěnou plochu cca 104,5 m2. Dispozice tohoto praktického domu je následující: V prvním nadzemním podlaží se nachází 2+1, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, komora a dílna. V druhém nadzemním podlaží se nacházejí další tři místnosti, z toho pokoj s krbem o rozměru 46 m2, vstup na malou půdu a prostorná zastřešená terasa 12.6 m2. V prvním podzemním podlaží je prostorný suterén nabízející řadu využití, jako například dílna, kotelna nebo skladovací prostory. Objekt je napojený na všechny potřebné sítě vč. plynu. Ústřední vytápění zajišťuje plynový kotel, teplou vodu elektrický bojler. Garáž o velikosti 22 m2 je samostatná. K domu patří rozlehlá zahrada s bohatou vegetací a vzrostlými dřevinami, na které se nachází skleník a domek na nářadí. Jedná se o velmi klidné místo v rezidenční zóně, které zvláště ocení rodiny s dětmi předškolního a školního věku, (základní, mateřská i umělecká škola v těsné blízkosti). Centrum obce je v docházkové vzdálenosti (městský úřad, poliklinika, obchody – Lidl, Penny, Billa). Nýřany se každoročně umisťují na předních místech žebříčku měst s nejvyšší kvalitou života. Přístup na dálnici D5 zajišťuje rychlé dopravní spojení do 13 km vzdálené Plzně. Po modernizaci ideální sídlo pro větší rodinu s možností vybudování 2 samostatných BJ a možností další přístavby. Lze financovat hypotečním úvěrem. Na rekonstrukci lze využít dotační program Oprav dům po babičce – ten je zaměřený na komplexní renovace nemovitostí s důrazem na energetické úspory, tedy zateplení (dotace pokryje až 50% celkových výdajů - až 1 mil Kč) dále dotace na instalaci fotovoltaiky, výměna zdroje tepla, ohřev vody, dešťovka, dobíjecí stanice pro elektromobil a další. Dotace lze navýšit o bonusy (50 tis za každé nezaopatřené dítě). Kombinační bonus 10 tis Kč pokud kromě dotace na zateplení požádáte zároveň o další úsporná opatření. Také banky nabízejí výhodné možnosti, jak rekonstrukci financovat. Česká spořitelna nabízí hned dvě možnosti, které můžete při realizaci dotace využít. Úvěr od Buřinky pro budoucnost až do výše 2 500 000 Kč bez nutnosti ručení nemovitostí, což je ideální právě třeba při rekonstrukci bydlení a hypotéka pro budoucnost: pokud plánujete rozsáhlejší rekonstrukci nebo dokonce přestavbu s cílem snížit energetickou náročnost svého domu, tato hypotéka se díky zvýhodněným podmínkám vyplatí. Jak u Úvěru od Buřinky pro budoucnost tak u Hypotéky pro budoucnost platí, že vyplacenou částku dotace můžete použít na splacení části úvěru. Mimořádná splátka ukrojí velkou část dluhu a další splácení už bude mnohem příjemnější.

Pro získání více informací o rodinném domě v rezidenční části Nýřan mne neváhejte kontaktovat nebo si domluvit prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819335
Dispozice5+1
Dostupné od5. 1. 2024
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha209
VybavenoČástečně
Plocha pozemku632
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 12,6 m²
Parkování
MHD 1 minuta autem
Sklep 50 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNýřany MěÚ (Městský úřad)
🚶 543 m (7 min)
PoštaNýřany
🚶 505 m (6 min)
ObchodLidl
🚶 455 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 492 m (6 min)
RestauraceSokolovna
🚶 737 m (9 min)
Sportoviště
🚶 147 m (2 min)
Hřiště
🚶 658 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.