Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkySicherova, Praha - Kyje

Sicherova, Praha - KyjeMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 5 m²
Cena6 090 000 KčUšetříte 100 000 Kč6 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 827 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji moderní slunný byt o velikosti 2+kk v novostavbě, v klidné lokalitě s výbornou dostupností.

Tento byt se nachází ve čtvrtém, nejvyšším patře s výtahem. Celková plocha bytu je 47 m2 a dispozice 2+kk nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. V bytě je prostorná šatna, která umožňuje uskladnění oblečení, obuvi, ale i kol nebo kočárku. Tím, že je byt bezbariérový, tak je to ideální kombinace.

Nejen z tohoto důvodu byt nabízí příjemné bydlení pro jednotlivce, mladý pár i rodinu.

Byt je kompletně vybaven v moderním stylu. Vhodný je tak k rychlému nastěhování nebo i jednoduchému pronájmu v případě investice.

Další výhodou bytu je balkon s menším posezením a grilem. Tím, že je byt umístěn v nejvyšším patře, nabízí příjemný výhled i možnost opalování.

Orientace bytu na jihozápad nabízí dostatek světla. Je zde příprava na elektrické venkovní žaluzie, kterou můžete nebo nemusíte využít.

Parkování je v této lokalitě bezproblémové a je možné přímo před domem. I bez vlastního parkovacího stání se zde dá dobře zparkovat a nejsou zde žádné zóny.

V domě jsou zabezpečené společné kóje k uskladnění dalších věcí, které nechcete mít v šatně bytu.

V okolí bytu najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení. V nejbližším okolí je nově vybudované dětské hřiště. Výhodou této lokality je také dobrá dopravní dostupnost a možnost využívat veřejnou dopravu.

Pokud vás nabídka bytu oslovila a rádi byste si byt prohlédli, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám zodpovím veškeré dotazy a domluvíme si termín prohlídky.

Tento byt je skutečně jedinečný a určitě stojí za to ho vidět na vlastní oči.

Realitní kanceláře ani jiní zprostředkovatelé nevolat, děkuji.

Michal Ferkl

We offer for sale a modern sunny apartment with a size of 2+kk in a new building, in a quiet location with excellent accessibility.

This apartment is located on the fourth, highest floor with an elevator. The total area of the apartment is 47 m2 and the layout of 2+kk offers enough space for comfortable living. The apartment has a spacious wardrobe, which allows storage of clothes, shoes, as well as bicycles or strollers. Being barrier-free, it is an ideal combination.

Not only for this reason, the apartment offers pleasant living for individuals, young couples, and families.

The apartment is fully equipped in a modern style. It is suitable for quick move-in or even simple rental in case of investment.

Another advantage of the apartment is a balcony with a small seating area and a grill. Being located on the highest floor, it offers a pleasant view and the possibility of sunbathing. The orientation of the apartment to the southwest provides plenty of light. There is a preparation for electric outdoor blinds, which you may or may not use.

Parking is trouble-free in this location and is possible right in front of the building. Even without your own parking space, it is easy to find parking and there are no zones here. The building has secured shared storage rooms for storing additional items that you do not want to have in the apartment's wardrobe.

In the vicinity of the apartment, you will find all the necessary amenities, such as shops, restaurants, schools, and healthcare facilities. There is a newly built children's playground in the immediate vicinity. Another advantage of this location is good transport accessibility and the possibility of using public transport.

If you are interested in the apartment offer and would like to see the apartment, do not hesitate to contact me at. I will be happy to answer all your questions and arrange a viewing appointment. This apartment is truly unique and definitely worth seeing with your own eyes.

Please do not call real estate agencies or other intermediaries, thank you.

Vondráčková Ivana

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819483
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Výtah
Bezbariérový přístup
MHD 5 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSicherova
🚶 412 m (5 min)
PoštaPraha 98
🚘 2 159 m (6 min)
ObchodMaxi
🚘 1 498 m (4 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 3 731 m (10 min)
RestauraceYamka
🚘 1 885 m (4 min)
LékárnaLékárna Černý Most
🚘 3 395 m (8 min)
ŠkolaStřední odborné učiliště gastronomie a podnikání
🚘 1 208 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Korálek
🚘 3 584 m (9 min)
SportovištěSportareál Praha - Satalice
🚘 1 686 m (4 min)
HřištěDětské hřiště Splavná
🚘 1 348 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.