Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 286 m² bez realitkyMašatova, Praha - Kunratice

Mašatova, Praha - KunraticeMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 15 m²
Měsíční nájemné61 000 Kč

+ Poplatky za energie15 000 Kč
+ Vratná kauce100 000 Kč


Pronájem rodinného domu, 286 m², Praha 4, ul. Mašatova

K pronájmu velkorysý třípodlažní rodinný dům, který se nachází v žádané a klidné části obce Kunratice, Praha 4. Dům je vhodný jak k rodinnému bydlení, tak i jako pracoviště pro sídlo firmy, případně kombinaci obou. V 1. NP se nachází vstup do domu - chodba se schodištěm, ze které jsou vstupy do třech samostatných jednotek. Současně se zde nachází první jednotka, která sestává z předsíně, kuchyně, jídelny s krbem, obývací místnosti, dvou pokojů a prosklenou světlou pracovnou. Dále je zde velká koupelna s vanou a oddělená toaleta. Tato jednotka má také další samostatný vstup.

Ve 2. NP je vstup do další jednotky a nachází se zde předsíň, prostorná kuchyň s jídelním stolem, rozlehlá obývací místnost s krbem, pracovna, koupelna se sprchovým koutem, oddělená toaleta, menší pokojíček a ložnice s pracovnou.

Ve 3. NP se nachází vstup do třetí jednotky, která je tvořena předsíní, kuchyní s jídelním stolem a prostornou spíží na potraviny, velkého obývacího pokoje, ložnicí a komorou. V tomto podlaží jsou také dvě prostorné terasy (směrem k lesu a do ulice).

Jednotky jsou částečně vybaveny – kuchyňské linky, pračky, ledničky, skříně, stoly a židle.

Dům je po částečné rekonstrukci, včetně výmalby. Je vytápěn novým plynovým kondenzačním kotlem, ohřev teplé vody je zajištěn samostatnými bojlery v každé jednotce. Součástí pronájmu je i možnost využívat přední část zahrady před domem.

Pozemek přímo sousedí s Kunraticko-michelským lesem vhodným k odpočinku, procházkám nebo ke sportovním aktivitám. V obci Kunratice se nachází veškerá občanská vybavenost - obchody, několik restaurací, škola (ZŠ, MŠ), zdravotní středisko, lékárny, služby, sportovní aktivity (tenis, volejbal, nohejbal, fotbal, sportovní hala, Sokol). Je zde dobré dopravní spojení. Za zmínku stojí také blízkost rybníku Šeberák.

Měsíční nájemné činí Kč 61 000,-, záloha na služby Kč 15 000,-, vratná kauce je stanovena ve výši 100 000,- Kč. Dům je k nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819675
DispoziceOstatní
Dostupné od8. 1. 2024
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha286
VybavenoČástečně
Plocha pozemku300
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 15 m²
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDKunratická škola
🚶 531 m (6 min)
PoštaPraha 44
🚶 647 m (8 min)
ObchodPENNY
🚶 832 m (10 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 453 m (10 min)
RestauraceRestaurace Zelené domky
🚶 706 m (8 min)
LékárnaLékárna U Krále Václava
🚶 590 m (7 min)
ŠkolaZŠ Compass
🚶 571 m (7 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚶 636 m (8 min)
SportovištěSportovní hala ZŠ Kunratice
🚘 854 m (3 min)
Hřiště
🚶 464 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.