Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 85 m² bez realitkyZáhřebská, Praha - Vinohrady

Záhřebská, Praha - VinohradyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Terasa 54 m²
Cena7 090 000 KčUšetříte 410 000 Kč7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 068 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej bytu v kompletně zrekonstruovaném domě v žádané lokalitě pražské Vinohrady v blízkosti Náměstí Míru a nedaleko Havlíčkových sadů. V docházkové vzdálenosti najdete veškerou občanskou vybavenost.

Byt je ideální pro provozování Airbnb s měsíčním ziskem 40-60 tis. CZK. Je jedinečný svou velkou terasou, která může být lákadlem pro turisty a taktéž skvělou dlouhodobou investicí. Neexistuje mnoho bytů na Vinohradech s velkolepou terasou.

Byt je součástí původní zástavby a celý dům byl nedávno velmi vkusně zrekonstruován a je v TOP výbavě. Byt se nachází v 1. patře (2.NP) v části do dvoru, která byla zcela nově vybudována. Stěny mezi byty v této části jsou z cihel. Byt má krásná francouzská okna do klidného vnitrobloku. Byt je řešen jako 1+kk o rozloze 31 m2 a jeho součástí je taktéž příjemná terasa o rozloze 54 m2. Soukromí či ochranu před sluncem zajistí venkovní hliníkové žaluzie na elektrický pohon.

Součástí bytové jednotky je nová kuchyňská linka včetně všech spotřebičů (lednice, trouba, myčka, indukční deska, pračka), spací patro, stůl a 2 židle a policová skříňka oddělující kuchyň a spací prostor. V chodbě je vestavěná skříň, botník a na terase je stůl s křesílky a plastový box se lehátky a sušákem na prádlo.

Byt je v součné době pronajímán slušným a spolehlivým nájemníkům (22.500 CZK měsíčně) a nájemní kontrakt by mohl být předán společně s prodejem bytu. Nájemní smlouva končí v dubnu 2024 a současný mladý pár má zájem kontrakt prodloužit.

Nemám zájem o služby RK.

I offer this apartment for a sale. The apartment is newly reconstructed in the premium location of Prague - Vinohrady, close to Náměstí Míru and to gardens of Havlíčkovy sady. Nearby you can find all you need for the convenient living /shops, restaurants, various services/.

The apartment is part of the historical building which has gone through the extensive reconstruction lately. The apartment is located at 2nd floor, it has big windows with view inside the block of buildings. The size of apartment is 31 sqm, accompanied by large terrace of over 50 m2. The apartment has the aluminium outside shades moved with electric.

There is a new kitchen (incl. fridge, oven, dishwasher, hob and washing maschine), couch, bed, round dining table with 2 chairs and shelf case separating kitchen from sleeping area. There is a wardrobe in the corridor, table and chairs in the terrace – incl. plastic box for a storage.

The apartmet is currently rent in amount of 21.500 CZK and ideally the rent contract could be transferred with the apartment sale. The current rental contract will end in April 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819746
Dispozice1+kk
Dostupné od8. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 54 m²
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJana Masaryka
🚶 82 m (1 min)
PoštaPraha 2
🚶 318 m (4 min)
ObchodSupermarket
🚶 57 m (1 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 541 m (6 min)
RestauraceQuattro Gusto
🚶 74 m (1 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 434 m (5 min)
ŠkolaGymnázium Evolution
🚶 144 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Trojlístek
🚶 180 m (2 min)
Sportoviště
🚶 689 m (8 min)
Hřiště
🚶 502 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.