Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Cotkytle, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Cotkytle, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Cotkytle, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyCotkytle - Cotkytle, Pardubický kraj

Cotkytle - Cotkytle, Pardubický kraj

Pronájem Chalupy Cotkytle v oblasti Orlické hory: 3 ložnice, celkem pro 4 až 13 osob.chalupa za týden: léto 21.000kč, zima 23.000kč. Chalupa Kovárna se nachází v CHKO v malebné horské vesničce Cotkytle v Orlických horách, v nadmořské výšce 600m, v blízkosti ski areálů Červená voda - Čenkovice a Dolní Morava. Ideální místo pro odpočinek, vhodné pro turistiku, cykloturistiku, sjezdové a běžkové lyžování, houbaření.

Srdcem chalupy je plně vybavená kuchyně a velké posezení. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a ručníky. V obývacím pokoji je pro hosty připraven pohodlný gauč, na kterém se v případě potřeby vyspí dvě osoby. Dále velká televize, X - BOX 360 + Kinect a krbová kamna. V přízemí se nachází jeden čtyřlůžkový a jeden třílůžkový pokoj a v patře jeden čtyřlůžkový. Všechny pokoje jsou vybaveny elektrickým topením.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Kovárna
Ložnice3 ložnice
MěstoCotkytle
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita4 až 13 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.