Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkySluneční, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj

Sluneční, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Poplatky za energie1 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný byt s luxusním výhledem 3 + 1, 70,3m2, Česká Lípa, Sluneční 2483, na horním okraji Špičáku, u prodejny Lídl. Byt je nezařízený, jeden pokoj oddělený zvlášť, ložnice má vstup z obýváku. Velká lodžie a prostorná chodba i kuchyně. Dům je po celkové rekonstrukci, zateplený, opravená chodba i schodiště. Výtah v domě, byt je v posledním, 7.patře, na každém poschodí jsou pouze dva byty, dům má pouze dva vchody a fungující SVJ. V kuchyni je nová kuchyňská linka vybavená spotřebiči, je zde plynový sporák a zabudovaná myčka nádobí a mikrovlnná trouba. Výhled do přírody. V chodbě, v kuchyni na wc a v koupelně je na podlahách dlažba, v pokojích jsou plovoucí podlahy a nový koberec. Ve všech místnostech jsou nové lustry i s moderními žárovkami, v bytě jsou všude nové dveře a kliky. Byt je po celkové opravě. V koupelně je vana a obkladačky, nové umyvadlo a nové baterie. Příprava na pračku. Koupelna a wc jsou oddělené, jádro je zděné. V bytě je dostatek místa na nábytek a úložné prostory. Preferuji nekuřáky a bez domácích mazlíčků, slušné a tiché dospělé osoby, dlouhodobě. V místě zastávka MHD, parkoviště, benzínová pumpa, prodejna Lídl, obchodní centrum s mnoha prodejnami, škola, školka, dětská hřiště a další občanská vybavenost. Snadná dostupnost do centra i do dalších částí města. Příroda hned za domem. Do Mladé Boleslavi dojedete za 35 minut, do Mělníka za 40 minut a do Prahy až do centra za 1h 10minut. Snadná dostupnost do všech okolních obcí. V České Lípě je dostatek pracovních příležitostí, kulturní i sportovní centra. Město je celé v přírodě, ke známému Máchovu jezeru dojedete za 20 minut.

Cena pronájmu 15000,- Kč. Poplatky za 3 osoby 2915, - Kč, plus zálohy na vodu podle spotřeby 1585,- Kč měsíčně, elektrika a plyn se přepíše na nájemce. Vratná kauce 20 000 Kč, dohoda o závěrečném úklidu, provádí firma, platí nájemce.. Smlouva pouze v češtině. Volný ihned.

I offer for long-term rent a beautiful apartment with luxury views 3 + 1, 70.3m2, Česká Lípa, Sluneční 2483, on the upper edge of Špičák, near the Lidl store. The apartment is unfurnished, one room separated separately, the bedroom has an entrance from the living room. Large balcony and spacious hallway and kitchen. The house has undergone a complete reconstruction, insulated, repaired hallway and staircase. Elevator in the building, the apartment is on the top, 7th floor, there are only two apartments on each floor, the house has only two entrances and a functioning homeowners association. The kitchen has a new kitchen unit equipped with appliances, there is a gas stove and built-in dishwasher and microwave. View of nature. In the hallway, kitchen, toilet and bathroom there is tile on the floors, in the rooms there are floating floors and a new carpet. All rooms have new chandeliers with modern bulbs, the apartment has new doors and handles everywhere. The apartment has been completely renovated. The bathroom has a bathtub and tiles, a new sink and new faucets. Preparation for a washing machine. The bathroom and toilet are separate, the core is brick. The apartment has plenty of space for furniture and storage space. I prefer non-smokers and no pets, decent and quiet adults, long term. There is a public transport stop, parking, a petrol station, a Lidl store, a shopping center with many shops, a school, a kindergarten, playgrounds and other amenities. Easy access to the city center and other parts of the city. Nature right behind the house. You can reach Mladá Boleslav in 35 minutes, Mělník in 40 minutes and Prague city center in 1 hour and 10 minutes. Easy access to all surrounding villages. Česká Lípa offers plenty of job opportunities, cultural and sports centers. The city is surrounded by nature, and you can reach the famous Mácha's Lake in 20 minutes.

Rent price 15,000 CZK. Charges for 3 people 2,915 CZK, plus water advances based on consumption 1,585 CZK per month, electricity and gas will be transferred to the tenant. Refundable deposit 20,000 CZK, agreement on final cleaning, performed by a company, paid by the tenant. Contract only in Czech. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820350
Dispozice3+1
Dostupné od11. 1. 2024
Podlaží7
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Lodžie 5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBorská
🚶 157 m (2 min)
PoštaČeská Lípa 6
🚶 573 m (7 min)
ObchodLidl
🚶 112 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 795 m (5 min)
RestauraceSluneční
🚶 160 m (2 min)
LékárnaBenu
🚘 1 222 m (3 min)
ŠkolaZŠ Špičák
🚶 755 m (9 min)
Mateřská školaRoháče z Dubé
🚘 1 135 m (4 min)
SportovištěZŠ Sever
🚶 773 m (9 min)
Hřiště
🚶 180 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.